Salut!
In urmatoarea perioada intentionez sa achizitionez o masina si am ramas cumva la masina din titlu, datorita pretului de achizitie spatiului si al motorilui. Vreau sa va cer sfatul, daca merita sau nu achizitionarea unei asemenea masini intr-un buget de 1600-1700 euro. Masina va fi achizitionata din Franta.
Va rog sa-mi expuneti ca posesori sau cunoscatori, costuri de intretinere, cum e cu suspensia hidraulica, au toate sau nu, e greu de intretinut, costisitoare. Daca e vreun topic in care e explicat cum functioneaza la C5 I si l-am ratat as vrea sa-l vad va rog.
Deasemenea ma intereseaza ce ar putea tatal meu sa verifice cand merge sa vada vreo masina. Orice sfat in plus fata de ce am intrebat e binevenit.
MUltumesc in avans!
Achizitie C5 I 2.0HDI
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
Sincer, nu recomand sa faci o achizitie la acel pret ~1700E, sigur este 'daramata' si nu ma refer la tabla... motor, transmisie, suspensie cu probleme care te va seca lejer de inca 1000E ( doar volanta te costa ~400E + manopera)... cauta o masina care sa fie buna( nu te uita la tabla) motorul este piesa cea mai importanta si de acolo incepe bataia de cap la o masina ieftina.
Recomand motorul 2.0hdi 109 cp injectie bosch, c.v. manuala, exclus orice alta motorizare!(sper sa nu tipe lumea'
) , suspensie hidraulica, AC, geamuri electrice, fara xenoane sau trapa.
Nu te in infige in prima vazuta, mai cauta
Recomand motorul 2.0hdi 109 cp injectie bosch, c.v. manuala, exclus orice alta motorizare!(sper sa nu tipe lumea'

Nu te in infige in prima vazuta, mai cauta
- james kilowatt
- pasionat
- Masina: Citroen C1 1.0 Auto
- 2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD
Eu m-aș uita in primul rând la tabla. O bucșă, o bieleta, poate și un injector il schimbi insa dacă a avut probleme la tabla reparate prost și a intrat rugină în ea , sau are sasiul stramb e o luptă pierdută din start.
Ai grijă cu înmatriculara pe Franța, ca va trebui și să o asiguri acolo. In primul rand e mai scump, insa și mai important e sa fii sigur ca ești asigurat pe bune.
Sa presupunem că te înfingi intr-un Maybach sin asigurarea trebuie să plătească ceva reparații consistente. Daca aud de România și le miroase ceva ciudat te trezești ca fac o "anquete de voisinage" din care trag ei concluzia ca tu ești de fapt conducătorul principal si pa asigurare, ești bun de plată. Ai grijă cu ăștia ca sunt niște gangsteri, știu cazuri concrete în care au refuzat să plătească pentru sume si motive mult mai mici.
Ai grijă cu înmatriculara pe Franța, ca va trebui și să o asiguri acolo. In primul rand e mai scump, insa și mai important e sa fii sigur ca ești asigurat pe bune.
Sa presupunem că te înfingi intr-un Maybach sin asigurarea trebuie să plătească ceva reparații consistente. Daca aud de România și le miroase ceva ciudat te trezești ca fac o "anquete de voisinage" din care trag ei concluzia ca tu ești de fapt conducătorul principal si pa asigurare, ești bun de plată. Ai grijă cu ăștia ca sunt niște gangsteri, știu cazuri concrete în care au refuzat să plătească pentru sume si motive mult mai mici.
@ urzica
OK
am avut vin-ul l-am folosit pe vindecoderz dar n-am avut habar să interpretez rezultatul,
am să iau legătura cu vânzătorul și am să repostez aici.
Multumesc de promptitudine.
OK
am avut vin-ul l-am folosit pe vindecoderz dar n-am avut habar să interpretez rezultatul,
am să iau legătura cu vânzătorul și am să repostez aici.
Multumesc de promptitudine.
- james kilowatt
- pasionat
- Masina: Citroen C1 1.0 Auto
- 2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD
-
- pasionat
Am eu un C5 var I 196.000 Km inmatriculat si taxa nerecuperata de vanzare la 1900€ negociabil daca mai esti interesat. intradevar ii bate volanta dar masina a fost intretinuta f bine
http://www.elipsemedia.com/ - webdesign
-
- pasionat
Am eu un C5 var I 196.000 Km inmatriculat si taxa nerecuperata de vanzare la 1900€ negociabil daca mai esti interesat. intradevar ii bate volanta dar masina a fost intretinuta f bine
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=23358
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=23358
http://www.elipsemedia.com/ - webdesign