Domnilor si doamnelor,am intrat pe acest forum pentru a-mi arata nemultumirea totala fata de tot ceea ce inseamna Citroen in Romania.
Am in cadrul firmei 5 -C4 cumparate la pachet anul trecut.Si acum apar problemele:
-chemat la ATS nu stiu ce, de umblat la pedala de frana
-programare revizie...(la dracu in praznic...2-3 saptamani)
-chemat la ATS de schimbat blocul de lumini(defectiune fabrica)..nu au bloc de lumini pe stoc de sunat peste 2 saptamini pentru a face o programare peste alte 2-3 saptamani.
-chemat la ATS -actualizarea software-lui care gestioneaza declansarea airbag-lui.
-chemat la ATS..cum spun ei in ''cadrul politici de CALITATE" -pedala de ambreiaj
-si acum cireasa de pe tort=in urma cu 2 saptamani se supraincalzeste motorul.Pun mana pe telefon sun la ATS si mi se spune:va programam peste 2 saptamanii vedem care este problema si daca avem piesa problema ,facem comanda si in urmatoarele 2 saptamani o montam.
in momentul respectiv sun la o alta firma (service Citroen) care dupa ce verifca masina !a doua zi ! i-mi spune ca este de vina o piesa electronica .dar ei nu pot sa o schimbe ca nu o au pe stoc si trebuie sa merg la ATS.
Ma intorc la ATS ,le spun ca am facut deja constatarea (la un alt service autorizat Citroen , si ca piesa respectiva dureaza ...atentie fara exagerare 2-3 min ..de schimbat,si ei i-mi spun sa las masina acolo si sa revin cu un telefon in 1-2 zile.(AMABILITATE)
UN CLINT MULTUMIT!
multumit sau nu de Citroen-ATS?
Moderator: Echipa Tehnica
Ăn primul an de la cumpĂŁrare apar cele mai multe probleme (dacĂŁ apar), iar la un model nou apar Âşi probleme suplimentare, legate de o proiectare defectuoasĂŁ sau de anumite defecte aparente numai dupĂŁ o anumitĂŁ perioadĂŁ de utilizare a ansamblului respectiv. De asemenea ĂŽn cazul nostru particular (Citroen Âşi ATS) problema de bazĂŁ este capacitatea micĂŁ a service-ului de a face faÞã tuturor solicitĂŁrilor, de aici Âşi programĂŁri peste multe zile.
Oricum, noi ĂŽn primul an ne cam "ĂŽmprietenisem" cu cei de la ATS, acum ĂŽn al doilea an i-am vĂŁzut doar la revizie!
(ºi dacã nu se Întâmplã ceva neprevãzut o sã Îi mai revãd la anul, la urmãtoarea revizie!)
Oricum, noi ĂŽn primul an ne cam "ĂŽmprietenisem" cu cei de la ATS, acum ĂŽn al doilea an i-am vĂŁzut doar la revizie!

Ai fost chemat de 4 ori cu aceeasi masina? sau cu masini diferite din cele 5 ale firmei?
Din nou spun si pentru ATS, cum am spus si pentru service-ul din Constanta, sa acordam putina clementa pana cand se vor muta in noul sediu. Noua concesiune, spun ei, o sa fie cu mai multe rampe, cu mai multi receptioneri si mult mai bine dotata. Va veni si vremea aceea si atunci vom vedea ;)
Din nou spun si pentru ATS, cum am spus si pentru service-ul din Constanta, sa acordam putina clementa pana cand se vor muta in noul sediu. Noua concesiune, spun ei, o sa fie cu mai multe rampe, cu mai multi receptioneri si mult mai bine dotata. Va veni si vremea aceea si atunci vom vedea ;)
Prafuit nu mai zice nimic de clemente si mai stiu eu ce...ca eu sunt patit cu ambii...Toti sunt la fel, sau ai noroc de tratament bun, sau trebuie sa iti faci nervii varza, sa faci scandal, sa dai 1000 de tel 1000 de mailuri poate poate se rezolva ceva..
La a mea a fost doar o singura rechemare si anume blocul de lumini, a facut deja un an.
Degeaba isi pun 1000 de rampe, degeaba au aparatura de ultima ora, daca gandirea lor de balta sa jecmaneasca,sa te prosteasca, si sa te convinga ca esti un tampit si vii pe capul lor cu probleme inchipuite nu se va schimba...Am zis eu, nici cu 10 ani de calugarit Romania nu se va schimba....
Si atata timp cat ATS controleaza tot, si ATS e detinut de marele nostru premier, nu va putea face nimeni nimic in acest sens...
La a mea a fost doar o singura rechemare si anume blocul de lumini, a facut deja un an.
Degeaba isi pun 1000 de rampe, degeaba au aparatura de ultima ora, daca gandirea lor de balta sa jecmaneasca,sa te prosteasca, si sa te convinga ca esti un tampit si vii pe capul lor cu probleme inchipuite nu se va schimba...Am zis eu, nici cu 10 ani de calugarit Romania nu se va schimba....
Si atata timp cat ATS controleaza tot, si ATS e detinut de marele nostru premier, nu va putea face nimeni nimic in acest sens...
- ancadogaru
- simpatizant
Salut,
desi problema mea nu tine de service, totusi va sustin nemultumirea fata de ATS. Acum 1 luna am dat si eu o comanda pentru un C3. In momentul acela nu stiam exact cum stau lucrurile cu livrarea.. cum ca de cand vine in tara mai dureaza x zile.. si asa mai departe.
Revenind la subiect atunci mi s-au pus in fata 2 optiuni ori iau masina din productie iulie si o sa ajunga in 3-5 sapt max... ori fac o comanda pt productia de sept... ceea ce s-ar fi intins pana in Oct. Evident ca am ales varianta "rapida" cu productia de Iulie...
Toate bune si frumoase.. am platit avans si m-am pus pe asteptat.
Am asteptat o vreme si am incercat sa sun la domnisoara cu care facusem contractul...NIMIC...(am sunat de vreo 3-4 ori intr-o zi...)Am trimis un mail(aveam o carte de vizita).. nici un raspuns in 3 zile..
Sun din nou(vroiam doar sa imi confirme ca au ajuns banii..)... dupa cateva incercari nereusite raspunde .. mi se spune sec ca au ajuns banii si ca e in concediu.
Peste inca vreo 2-3 zile ajung la ATS(observ ca alta cale de a obtine informatii nu este) aflu cateva scuze despre treaba cu mailul sau tel (trebuia sa se ocupe cineva de mine cat a fost in concediu dar.. a uitat).
Incerc sa aflu in ce stadiu e masina mea.. aflu ca nu s-a produs..si nu se stie cand se va produce. Mi se promite ca voi fi sunata in ziua respectiva sa mi se comunice...Astept vreo 3 zile..NIMIC...in final vine un mail cu 27 iul..
Intre timp achit toata masina si iar ma pun pe asteptat.. mai trimit un mail cu ceva intrebari.. eventual daca a ajuns masina in tara or so... .. astept inca vreo 5 zile.. Nici un raspuns.. Mai trimit un mail cu un alt set de intrebari..
Oricum ideea principala e ca am impresia ca la banii care i-am dat (~11000 euro) poate mi-ar fi placut sa mi se acorde un pic de atentie.. ca nu mi se pare greu sa se raspunda la un tel sau la mail....
mi-e foarte peste mana sa ma duc pana in Pipera sa aflu orice maruntis...La un moment dat ma gandeam sa renunt de tot la comanda (desi nu stiu in ce conditii se poate face asta...)..Pana acum toata povestea mi-a lasat un gust amar.. sper sa schimbe cand o veni masina....
desi problema mea nu tine de service, totusi va sustin nemultumirea fata de ATS. Acum 1 luna am dat si eu o comanda pentru un C3. In momentul acela nu stiam exact cum stau lucrurile cu livrarea.. cum ca de cand vine in tara mai dureaza x zile.. si asa mai departe.
Revenind la subiect atunci mi s-au pus in fata 2 optiuni ori iau masina din productie iulie si o sa ajunga in 3-5 sapt max... ori fac o comanda pt productia de sept... ceea ce s-ar fi intins pana in Oct. Evident ca am ales varianta "rapida" cu productia de Iulie...
Toate bune si frumoase.. am platit avans si m-am pus pe asteptat.
Am asteptat o vreme si am incercat sa sun la domnisoara cu care facusem contractul...NIMIC...(am sunat de vreo 3-4 ori intr-o zi...)Am trimis un mail(aveam o carte de vizita).. nici un raspuns in 3 zile..
Sun din nou(vroiam doar sa imi confirme ca au ajuns banii..)... dupa cateva incercari nereusite raspunde .. mi se spune sec ca au ajuns banii si ca e in concediu.
Peste inca vreo 2-3 zile ajung la ATS(observ ca alta cale de a obtine informatii nu este) aflu cateva scuze despre treaba cu mailul sau tel (trebuia sa se ocupe cineva de mine cat a fost in concediu dar.. a uitat).
Incerc sa aflu in ce stadiu e masina mea.. aflu ca nu s-a produs..si nu se stie cand se va produce. Mi se promite ca voi fi sunata in ziua respectiva sa mi se comunice...Astept vreo 3 zile..NIMIC...in final vine un mail cu 27 iul..
Intre timp achit toata masina si iar ma pun pe asteptat.. mai trimit un mail cu ceva intrebari.. eventual daca a ajuns masina in tara or so... .. astept inca vreo 5 zile.. Nici un raspuns.. Mai trimit un mail cu un alt set de intrebari..
Oricum ideea principala e ca am impresia ca la banii care i-am dat (~11000 euro) poate mi-ar fi placut sa mi se acorde un pic de atentie.. ca nu mi se pare greu sa se raspunda la un tel sau la mail....
mi-e foarte peste mana sa ma duc pana in Pipera sa aflu orice maruntis...La un moment dat ma gandeam sa renunt de tot la comanda (desi nu stiu in ce conditii se poate face asta...)..Pana acum toata povestea mi-a lasat un gust amar.. sper sa schimbe cand o veni masina....
Pana faci comanda sunt foarte prompti si atenti, dupa ce ai facut-o putin le mai pasa de tine.Salesmen MITOCANI (sau MATRACUCE) :P
Totusi ce-ti fac tie este chiar bataie de joc, sa stii ca nu trudesc nesimtitii aia cine stie ce ca sa zici ca nu pot sa-ti raspunda la un mail sau un telefon, au doar un SORICI foarte gros si sufera de mari dureri in COT.
Sincer merita o mare palma ATS-ul pentru acesti angajati...
Asteptare usoara.
Totusi ce-ti fac tie este chiar bataie de joc, sa stii ca nu trudesc nesimtitii aia cine stie ce ca sa zici ca nu pot sa-ti raspunda la un mail sau un telefon, au doar un SORICI foarte gros si sufera de mari dureri in COT.
Asteptare usoara.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Anca, eu n-am avut ghinionul tau , ce-i drept am facut contract la AlphaMotors Constanta (fiind dealerul apropiat). Probabil am fost una din fericitele cazuri
. Nu pot decat sa-ti doresc nervi de otel. Stiu cum este sa astepti "cocosica" ( eu asa-mi alint masinuta
gratie design-ului spate ).
Numai bine !

Numai bine !
ancadogaru scrie:Salut,
La un moment dat ma gandeam sa renunt de tot la comanda (desi nu stiu in ce conditii se poate face asta...)..Pana acum toata povestea mi-a lasat un gust amar.. sper sa schimbe cand o veni masina....
Totul va fi bine, pana cand va trebui sa ajungi in service ceea ce nu iti doresc(nici macar la revizii :P). E clar bataie de joc, ar trebui sa te duci sa ii scuturi putin si sa vorbesti cu cineva competent(daca o exista asa ceva) si nu cu orice ciuri buri de la vanzari, care zici ca vand cartofi la sac si nu masini. Asteptare usoara si nervi de otel..

bezz scrie:Pana faci comanda sunt foarte prompti si atenti, dupa ce ai facut-o putin le mai pasa de tine.Salesmen MITOCANI (sau MATRACUCE)
Oare unde e marele Octavian Ghita care s-a simtit foarte lezat cand i s-au prezentat asemenea comportamente din partea subordonatiilor sai??!!!! Si-a luat jucariile si a plecat acasa, cand a vazut ca toata lumea se plange, si vine cu exemple concrete despre "odraslele" dansului de la ATS.
laremia scrie:Anca, eu n-am avut ghinionul tau , ce-i drept am facut contract la AlphaMotors Constanta (fiind dealerul apropiat). Probabil am fost una din fericitele cazuri . Nu pot decat sa-ti doresc nervi de otel. Stiu cum este sa astepti "cocosica" ( eu asa-mi alint masinuta gratie design-ului spate ).
Numai bine !
Ai fost norocoasa, sper sa poti zice acelasi lucru dupa ce ai de a face si cu serviceul Alpha Motors.
- ancadogaru
- simpatizant
problema este domnilor si doamnelor, nu ca ne creaza probleme numai ATS-ul,dar cand si masina in sine te face sa ai nevoie de ei asa de des ,cand te cheama ei ca nu stiu ce au mai descoperit ca se poate strica la masina ....atunci incep sa ma gandesc: ce fac incep sa spun in dreapta si stinga :ORICE ,NUMAI CITROEN-ATS sa nu faceti prostia sa alegeti!
Posibil o sa gandeasca uni.,"un ac in caruta cu fan", dar din experienat proprie va spun ca nu este asa.!
Posibil o sa gandeasca uni.,"un ac in caruta cu fan", dar din experienat proprie va spun ca nu este asa.!
si acum,sa spuna lumea ca eu sunt nebun..saptamana trecuta ,mai exact luni 14.08.2006, am fost la peste cu un priten, si la intoarcere am vrut sa folosesc pilotul automat ,....nu mai putem, ceva nu il mai lasa sa se activeze...asa ca domnilor de la renumita firma Citroen :"la cat mai multe masini vandute",nu de alta da sa aiba cei de la ATS cum sa-si bata joc de clienti.
PS:Stie cineva pe cineva interesat de 5 Citroen C4..sunt bune rau!
PS:Stie cineva pe cineva interesat de 5 Citroen C4..sunt bune rau!
Daca tu cataloghezi o intreaga marca de automobile dupa o mica eroare electronica, atunci ce ai fi zis de un mercedes nou, automatic, care la 2 zile de la cumparare nu a mai plecat de pe loc. Sau de o toyota avensis careia i s-a smuls caseta de directie din prinderile de pe caroserie, sau de un volvo caruia i-au sarit airbagurile aiurea....shit happens.
Eu zic sa te bucuri de chemarile dese, si sa nu le injuri. O firma mai putin respectabila nu ar face atatea chemari.
nota redactiei : povestirile de mai sus au stransa legatura cu realitatea.
Eu zic sa te bucuri de chemarile dese, si sa nu le injuri. O firma mai putin respectabila nu ar face atatea chemari.
nota redactiei : povestirile de mai sus au stransa legatura cu realitatea.