Am si eu o intrebare: cat lichid de frana (dot 4) trebuie la un Citroen C3 1,4 HDi cu discuri pe fata si tamburi pe spate?
In "documentele mele" scrie doar ca lichidul trebuie schimbat odata la 2 ani.
Stie cineva?
Lichid de frana ... cat?
Moderator: Echipa Tehnica
M-am uitat intr-o documentatie de service pentru primul model de C3 (cel pe care banuiesc ca il ai si tu) si acolo este specificat volumul necesar de lichid de frana ca fiind de 0,7 - 0,8 litri. In concluzie, cumpara un litru ca sa fii sigur.
Lichidul de frana si antigelul trebuie intr-adevar schimbate periodic la 2 ani. Ai insa grija cu aerisirea sistemelor de racire si franare in cazul in care te bagi singur sa-ti inlocuiesti lichidele la masina.
Lichidul de frana si antigelul trebuie intr-adevar schimbate periodic la 2 ani. Ai insa grija cu aerisirea sistemelor de racire si franare in cazul in care te bagi singur sa-ti inlocuiesti lichidele la masina.
N-ar trebui sa fie asa scump lichidul de frana.
In masura in care pretul nu e exagerat, te sfatuiesc sa folosesti numai lichide Citroen sau recomandate de Citroen. Iar la ulei Total 5W40, dupa cum s-a mai discutat pe forum.
Eu unul am cumparat de la ATS antigel si 1 litru de ulei Total, iar preturile nu mi s-au parut exagerate. Nu stiu sa-ti spun insa cat costa un litru de lichid de frana.
In masura in care pretul nu e exagerat, te sfatuiesc sa folosesti numai lichide Citroen sau recomandate de Citroen. Iar la ulei Total 5W40, dupa cum s-a mai discutat pe forum.
Eu unul am cumparat de la ATS antigel si 1 litru de ulei Total, iar preturile nu mi s-au parut exagerate. Nu stiu sa-ti spun insa cat costa un litru de lichid de frana.
M-as putea interesa la ATS Pipera, ca am serviciul pe langa ei. Poate trec pe-acolo saptamana viitoare. Dar daca tu esti din Timis si nu ai drum prin Bucuresti, preturile de pe-aici sunt cam irelevante.
Oricum, nu vad de ce un litru de lichid de frana ar costa mai mult decat unul de antigel (20 RON, atat am dat eu pe un litru de antigel).
Oricum, nu vad de ce un litru de lichid de frana ar costa mai mult decat unul de antigel (20 RON, atat am dat eu pe un litru de antigel).
Daca vrei, poti sa-i deranjezi cu o intrebare pe mail sau la telefon pe cei de la ATS:
http://www.citroen.ro/contact.php
http://www.citroen.ro/contact.php
vldst scrie:N-ar trebui sa fie asa scump lichidul de frana.
Ne spui si noua cat a costat schimbarea distributiei si cati km aveai?
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”