Care sunt C3-istii
Moderator: Echipa Tehnica
Care sunt C3-istii
Salut!!!
Hai sa vedem cati C3-isti sunt bagati in acest forum si poate in viitorul apropiat si in Clubul Citroen!!!
IO:
C3 SX 1,4 HDI:
-jante aliaj
-radioCD
-proiectoare
-oglinzi electrice si incalzite
-ABS
Achizitionat in mai 2005
Hai sa vedem cati C3-isti sunt bagati in acest forum si poate in viitorul apropiat si in Clubul Citroen!!!
IO:
C3 SX 1,4 HDI:
-jante aliaj
-radioCD
-proiectoare
-oglinzi electrice si incalzite
-ABS
Achizitionat in mai 2005
prafuit scrie:Ia o pauza Adytzu......treci la sectiunea Xsara!!!!
Sper ca ai zis chestia de mai sus in gluma...
Intamplator sau nu, mai am si drepturi de admin pe forumul asta, asa ca e jobul meu sa-mi bag nasul peste tot. Am inteles ideea ta: "Daca C4-istii s-au hotarat sa se numere separat, de ce n-am face toti acelasi lucru?"
Cred ca ar fi mai indicat sa gasim o modalitate de a atrage noi membri decat sa ne tot numaram intre noi.
Fratilor, calme-vous ca nu arde!
Si apropos, de atras noi membri: exista oameni care isi cumpara Citroen doar pentru ca e mai ieftina sau pentru ca vor sa aiba o masina si altii care au descoperit ce inseamna Citroen. Pe cei din prima categorie nu ii poti atrage in club decat daca ai niste argumente serioase caracterizate prin facilitati. Iar ceilalti, fiind pasionati, normal ca isi cauta apartenenta intr-un grup in care toti vorbesc aceasi limba.
Si apropos, de atras noi membri: exista oameni care isi cumpara Citroen doar pentru ca e mai ieftina sau pentru ca vor sa aiba o masina si altii care au descoperit ce inseamna Citroen. Pe cei din prima categorie nu ii poti atrage in club decat daca ai niste argumente serioase caracterizate prin facilitati. Iar ceilalti, fiind pasionati, normal ca isi cauta apartenenta intr-un grup in care toti vorbesc aceasi limba.
adytzu scrie:prafuit scrie:Ia o pauza Adytzu......treci la sectiunea Xsara!!!!
Sper ca ai zis chestia de mai sus in gluma...
Intamplator sau nu, mai am si drepturi de admin pe forumul asta, asa ca e jobul meu sa-mi bag nasul peste tot. Am inteles ideea ta: "Daca C4-istii s-au hotarat sa se numere separat, de ce n-am face toti acelasi lucru?"
Cred ca ar fi mai indicat sa gasim o modalitate de a atrage noi membri decat sa ne tot numaram intre noi.
Ma ameniti Adytzu????
Desigur ca am zis in gluma!!!!
Ideea era pt mine, ca taree ma simt singurul C3-ist! - dar asta nu este pentru totii ochii, ca poate nu mai vor sa posteze pe topic!
Sorry! Ma cam doare capul azi si, daca nu am vazut un smile in dreptul raspunsului tau, o clipa chiar am crezut ca vorbesti serios.
Vroiam sa spun ca initiativa asta a avut-o si Eugen. Nu stiu de ce vreti voi sa deschideti un topic identic, dar in alta sectiune a Forumului. Am sa vorbesc si cu Catalin si o sa vedem cum facem "sa impacam si capra si varza". Adica sa unim cumva cele doua topicuri. Eventual, mai deschidem o sectiune noua dedicata recensamantului.
Vroiam sa spun ca initiativa asta a avut-o si Eugen. Nu stiu de ce vreti voi sa deschideti un topic identic, dar in alta sectiune a Forumului. Am sa vorbesc si cu Catalin si o sa vedem cum facem "sa impacam si capra si varza". Adica sa unim cumva cele doua topicuri. Eventual, mai deschidem o sectiune noua dedicata recensamantului.
Adytzu, eu as propune pastrarea "recensamintelor" specializate pe C3 si C4, dar cu transformarea lor in poll-uri.
Ar fi o informatie in plus fata de recensamantul general.
Cum e pe Planete Citroen, de exemplu:
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... php?t=6192
BTW, probabil va trece muuultaaa vreme pana cand o sa aduca ATS modelul C3 Stop & Start...
Ar fi o informatie in plus fata de recensamantul general.
Cum e pe Planete Citroen, de exemplu:
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... php?t=6192
BTW, probabil va trece muuultaaa vreme pana cand o sa aduca ATS modelul C3 Stop & Start...
-
- RETRAS LA PENSIE
Exact pentru acest motiv, ca cei cu masini la fel sa se poata gasi, am facut topicele "Registru...". Acestea au primit numele dupa sectiunea la care se refera. Daca considerati util, se pot desparti C4 si C3 in registre separate si eventual se pot muta registrele in sectiunile de care apartin.
Ideea era sa fie mai usor de citit aceste registre iar cei care vor sa vada ce colegi de "suferinta" au, pot sa citeasca aceste registre.
Ideea era sa fie mai usor de citit aceste registre iar cei care vor sa vada ce colegi de "suferinta" au, pot sa citeasca aceste registre.
Ultima oară modificat Mar 06-Sep-2005 14:29 de către eugenro2001, modificat 1 dată în total.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”