Merita sau nu achizitionat un C3?

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 14-Iun-2006 00:25

Cric, coarba, triunghi si trusa sunt incluse in pret (sau cel putin in 2004 erau).
Raman de achizitionat alarma si presurile (si eventual huse pentru scaune).E bine sa fii civilizat cum iti doresti, te-ar ajuta si o recomandare poate a unui alt client la un agent de vanzari mai "maleabil".Din pacate nu cunosc, taica-miu s-a ocupat de formalitati.
Bafta!
ps ceva apropiat de griul acela mi-am dorit si eu la xsara, dar nu m-am facut inteles prea bine :cry: ce zici si de sable bivouac, e o mingiuta haioasa acest c3, parca nu s-ar potrivi culori inchise la el, si cred ca te va ajuta si la capitolul zgarieturi/murdarie (o mai estompeaza).
Cosmin
high energy music expression

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 14-Iun-2006 07:40

Nu conteaza ca o cumperi cu banii jos sau cu credit de la banca, ei isi primesc banii integral.
Tu platesti rate la banca timp de N ani, ei primesc banii toti odata de la banca in momentul achizitionarii masinii.

qaz
simpatizant
Masina: c3 1.1i black onyx 2005
2: T-reg 3.0 TDI 2008
3: C4 cactus 1.2 2016

Mesajde qaz » Mie 14-Iun-2006 11:34

intr-adevar "stiti ce greu se intretine o masina neagra?" - dupa cum spunea cineva cu care am vorbit despre culoarea c3-ului meu; asa este imediat se pune praful pe ea, apar mici zgarieturi [care pot iesi la un polish] dar eu nu am ascultat si tot neagra e :)). "arata dom'le bine, e eleganta si daca o vad din fata e chiar furioasa ...:) :twisted: " - iar, alta parere.
parerea mea e ca gris orageux e o alegere buna desi pt mine daca as mai lua un c3 tot negruta as alege sa fie.
spor si sa-ti vina masina cat mai repede.

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Mie 14-Iun-2006 13:07

eu am culoarea sable bivuac si sunt foarte multumit. nu se vad zgarieturile si nici praful. daca ii faci si geamurile fumurii, masina va arata si mai bine :lol:
Imagine

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 14-Iun-2006 15:32

Sa vi pe clubcitroen , unde 90% au in "sange" citroenul si sa faci un astfel de topic "Merita sau nu achizitionat un C3? " Raspunsul evident va fi DA :P Oamenii cand isi iubesc masinile uita de probleme de tot ..... citroen rulz :P

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Dum 13-Aug-2006 20:29

Fratilor,

Iata ca momentul mult asteptat a sosit. Maine am livrarea masinii mult visate. Mi-a sosit C3-ul SX 1.4 HDi, gris fer, inca de saptamana trecuta, dar fiind plecat in concediu, n-am putut inca sa-i fac receptia.

Mi-am facut un plan de bataie maine, sa iau la puricat bine masina. Ma rog, n-o sa ma apuc s-o demontez si apoi s-o montez la loc sau s-o verific pana la ultima piulita, dar vreau sa ma asigur ca nu lipseste nimic de pe masina si ca lucrurile de baza functioneaza corect. Sper sa nu cad prada entuziasmului de moment si sa ma las imbrobodit de dealer si s-o sterg cat mai repede cu masina. In fine, cred ca niciun plan, oricat de bine ar fi el facut dinainte, nu mai are vreo valoare atunci cand te vezi fata in fata cu masina...

Asadar, tineti-mi pumnii pentru maine si sa fie intr-un ceas bun! Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturile lor pana acum si promit sa revin cu impresii (sper eu cat mai bune) despre masina!

Toate cele bune,
Vlad.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 14-Aug-2006 08:21

Ma bucur de bucuria ta!!!! Sa ne spui cati km ai facut in prima zi! :P

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 14-Aug-2006 08:53

Sa o stapinesti sanatos si cit mai multi km fara probleme :!:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 14-Aug-2006 09:02

Eu am luat-o seara la 6, dar a doua zi am facut 300 de km pana la CT, inclusiv fataiala prin CT/Mamaia.
S-o stapanesti sanatos fara probleme!
Cosmin

high energy music expression

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 14-Aug-2006 14:33

Gata, am luat masina. E frumoasa. Seamana cu un soricel. Mama a botezat-o deja, i-a spus "Speedy" de la Speedy Gonzales pentru ca e gri. Am facut vreo 8 km cred la primul drum cu ea. Bineinteles ca dupa ce am luat-o, m-am oprit cu ea direct la benzinarie. Am plecat de la ATS cu martorul de mini carburant aprins si n-aveam chef sa fac pana prostului pe undeva. Am luat masina cu doar 2 km pe bord. Nu prea am putut sa verific masina cum as fi vrut inainte sa semnez de predare-primire. Se cam confirma din pacate nemultumirile forumistilor legate de ATS. Dupa ce-si iau banii, vor sa scape cat mai repede de tine. Aveau pretentia sa le semnez de predare-primire, fara sa ma uit deloc la masina. Pana la urma, am reusit sa le smulg vreo 10-15 minute din pretiosul lor timp, dar impresia cu care am ramas n-a fost una tocmai placuta. De parca ar vinde 100 de masini pe zi, zau asa. Nici macar n-au vrut sa-mi dea manualul in limba romana, pentru ca aveam deja unul luat de la ei, pe care-l capatasem prin bunavointa unei persoane de la vanzari, cu care am perfectat si vanzarea. Mare chestie daca imi mai dadeau inca un manual, dadea faliment ATS-ul... In fine, sper sa nu am probleme cu masina si sa trebuiasca sa le vad mutrele prea des.

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Lun 14-Aug-2006 14:40

Sa o stapanesti sanatos!
Fun Citroen

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 14-Aug-2006 15:52

Daca nu sint indiscret, ce faci cu 2 manuale (identice)?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 14-Aug-2006 16:09

O sa fac cateva precizari in legatura cu ce am spus mai sus legat de ATS. Poate ca tonul folosit a fost un pic cam dur si nu reflecta intrutotul realitatea existenta la fata locului. Senzatia mea e ca exista totusi oameni de la ATS care citesc forumul si sunt interesati ca lucrurile sa mearga bine in relatia lor cu clientii. E foarte bine ca este asa. Sincer, n-am gasit probleme la masina pana acum si ma declar multumit de ea. E adevarat ca o am doar de o zi si n-as putea spune ca mi-am putut forma o parere obiectiva despre masina. Singurul meu repros legat de cei de la ATS e ca ar trebui sa incerce sa fie mai apropiati de clienti si sa isi aloce mai mult timp pentru a le intelege problemele si eventualele neclaritati pe care le are orice om care si-a cumparat o masina noua. Incerc sa am deplina incredere in cei de la ATS in sensul ca verifica riguros masinile inainte de livrare, dar pentru ca eu, in calitate de client, trebuie sa semnez de predare-primire si am platit niste bani pentru masina, vreau sa stiu pentru ce semnez si ce-am cumparat. Nu sunt nebun sa verific masina pana la ultima piulita si sa ma leg de orice nimicuri, dar macar 45-50 de minute ar trebui sa fie alocate clientului pentru ca omul sa-si poata da seama daca totul e in regula. Din pacate, ma tem ca sunt si alti dealeri in Romania care reprezinta alte marci (n-as vrea sa se creada ca ATS-ul e singurul cu problema asta), care sunt foarte expeditivi in momentul livrarii. Eu unul consider ca momentul livrarii e o etapa importanta in relatia unui dealer cu clientul si trebuie tratat ca atare. Inca o data, n-am nimic cu persoana de la ATS cu care am perfectat vanzarea si livrarea, consider ca mi-a oferit sprijinul si respectul cuvenite unui client, dar mi-as fi dorit un pic mai multa disponibilitate din partea dansului la livrare. Nu am pretentia sa fiu asteptat cu sampanie si covorul rosu la livrare, dar e vorba ca cei care isi cumpara o masina (nu e vorba doar de cazul meu singular) sa plece cu masina pe poarta dealer-ului cu sufletul impacat ca au luat masina pe deplin functionala si cu dotarile pentru care au platit. Inteleg perfect faptul ca un dealer poate sa fie aglomerat cu livrarile intr-o zi, dar zic eu ca si clientul are dreptul legal si moral sa efectueze o inspectie a masinii la livrare. Nu vreau sa suspectez ATS-ul de rea intentie, dar pentru ca toata lumea sa fie multumita trebuie sa existe intelegere si de o parte si de alta.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 14-Aug-2006 16:23

nicum scrie:Daca nu sint indiscret, ce faci cu 2 manuale (identice)?

Sunt de acord ca n-as fi avut ce face cu 2 manuale identice. Nemultumirea mea legata de chestiunea manualului are legatura cu un anumit sentiment de "zgarcenie" pe care l-am perceput eu la cei de la ATS. Poate ca am interpretat eu gresit lucrurile. Cand am fost prima oara la ATS si am discutat cu un dealer la ei, omul a fost foarte amabil si mi-a pus la dispozitie, la cererea mea, un manual pentru C3 in limba romana. M-am oferit sa-i returnez omului manualul dupa ce l-as fi studiat, dar am fost refuzat cu amabilitate. Din punctul meu de vedere, dealer-ul respectiv a avut o atitudine de nota 10 in situatia respectiva. La livrare insa, probabil din motive legate de indisponibilitatea manualelor pentru masinile care isi asteptau livrarea, nu mi s-a oferit un exemplar al manualului care, in mod normal, vine cu orice masina noua. Mie mi se pare normal ca orice dealer sa-si tipareasca mai multe exemplare decat numarul de masini pe care estimeaza ca le va livra si sa existe un fond de "protocol", ca sa zic asa, pentru clientii care vor sa studieze masina inainte de a se decide sa o cumpere. E ca si o investitie in reclama, in cataloage, foi de prezentare, samd. Asta este parerea mea, din punct de vedere "contractual", dealer-ul si-a facut datoria si mi-a oferit un exemplar al manualului. Asta ca sa nu existe neclaritati.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 14-Aug-2006 18:20

Si uite asa mai apare un C3 la intrunirea nationala! :D Sa o stapanesti cu cea mai mare pacere si sa te bucuri de ea!

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”