nicum scrie:Daca nu sint indiscret, ce faci cu 2 manuale (identice)?
Sunt de acord ca n-as fi avut ce face cu 2 manuale identice. Nemultumirea mea legata de chestiunea manualului are legatura cu un anumit sentiment de "zgarcenie" pe care l-am perceput eu la cei de la ATS. Poate ca am interpretat eu gresit lucrurile. Cand am fost prima oara la ATS si am discutat cu un dealer la ei, omul a fost foarte amabil si mi-a pus la dispozitie, la cererea mea, un manual pentru C3 in limba romana. M-am oferit sa-i returnez omului manualul dupa ce l-as fi studiat, dar am fost refuzat cu amabilitate. Din punctul meu de vedere, dealer-ul respectiv a avut o atitudine de nota 10 in situatia respectiva. La livrare insa, probabil din motive legate de indisponibilitatea manualelor pentru masinile care isi asteptau livrarea, nu mi s-a oferit un exemplar al manualului care, in mod normal, vine cu orice masina noua. Mie mi se pare normal ca orice dealer sa-si tipareasca mai multe exemplare decat numarul de masini pe care estimeaza ca le va livra si sa existe un fond de "protocol", ca sa zic asa, pentru clientii care vor sa studieze masina inainte de a se decide sa o cumpere. E ca si o investitie in reclama, in cataloage, foi de prezentare, samd. Asta este parerea mea, din punct de vedere "contractual", dealer-ul si-a facut datoria si mi-a oferit un exemplar al manualului. Asta ca sa nu existe neclaritati.