doar 1500 km si deja probleme?

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 21-Noi-2007 11:37

Toate xenoanele (becuri HID) au balast. Nu se poate fara. Nu confundati cu chinezariile pe care scrie "Xenon", dar de fapt nu sint decit niste becuri cu halogen.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mie 21-Noi-2007 15:53

Nu, nu confund cu chinezariile.
doar ca am vazut pe site-ul sus amintit, niste becuri care mai aveau o chestie pe ele..care semana cu un drossel si ma intreb daca e pe bune...sau doar mi se pare..

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Mie 21-Noi-2007 16:08

B25BUY scrie:AngelTero, zi-mi si mie te rog, la montarea Xenoanelor a fost vreo smecherie, sau pur si simplu le-ai inlocuit pe cele vechi ?? ca am intrat pe superstreet.ro si vad acolo xenoane de fabrica si nu ma prind daca au deja drossel sau le mai trebuie ??

Merci

nu am inca xenoane la vara o sa pun si va tin la curent am becurile cu care au venit farurile nu stiu ce marca sunt nu sunt xenon dar sunt mai bune ca stockul adica vizibilitatea s a imbunatatit

edit: ideal ar fi sa pui xenon nu bixenon care se pune si faza lunga si faza scurta .. la bixenon este mai dificil deoarece nu poti da blituri asa ca recomandat ar fi doar pe faza scurta , la masiniile dotate din fabrica cu xenon mai exista un bec cu halogen pt blituri

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Joi 22-Noi-2007 21:29

Eu am impresia ca voi aveti bani si nu stiti ce sa faceti cu ei! Mi-am montat singur casetofonul (atunci cand aveam c-3) si nu au fost nici un fel de probleme. Cel mai mare ajutor mi l-au oferit cei de la Capodimonte de unde am luat mufele. In rest curaj sa ai ca nu se intampla nimic!

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Vin 23-Noi-2007 00:17

feng shui scrie:Eu am impresia ca voi aveti bani si nu stiti ce sa faceti cu ei! Mi-am montat singur casetofonul (atunci cand aveam c-3) si nu au fost nici un fel de probleme. Cel mai mare ajutor mi l-au oferit cei de la Capodimonte de unde am luat mufele. In rest curaj sa ai ca nu se intampla nimic!

da adevarul este k nici eu nu voi mai apela la cei de la citroen , doar la revizii atat in rest imi fac cu mana mea sau la alte firme specializate , ei pur si simplu sunt paraleli si au un personal prost calificat care face experienta pe masini altora..

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”