www.CitroenClub.ro

Datele de contact ale oamenilor care ne pot veni in ajutor in anumite momente.

Moderator: Echipa Tehnica

CitroenClub

www.CitroenClub.ro

Mesajde CitroenClub » Dum 06-Noi-2005 20:11

Un nou forum dedicat pasionatilor Citroen

editat de WLD

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Dum 06-Noi-2005 20:43

Just curious! :?

Stiai de forumul nostru si ai mai deschis unul doar asa, ca sa arati ce poti sau dupa ce ai creat forumul ai dat de al nostru?

Nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar, daca e vorba de primul caz, nu e frumos deloc. [-X

CitroenClub

Mesajde CitroenClub » Dum 06-Noi-2005 20:49

Ieri am vrut sa fac un forum dedicat marcii citroen...zis si facut caut sa vad daca e liber domeniul citroenclub.ro si spre surprinderea mea chiar era apoi am inregistrat domeniu .ro pe viata...apoi astazi vad din greseala undeva pe alt forum link catre www.clubcitroen.ro...nu imi venea sa cred...adica nici nu credeam ca se poate asa ceva...eu stiind ca majoritatea forumurilor dedicate masinilor incepeaua marcaclub.ro nicidecum clubmarca.ro...in fine prostia a fost facuta...numai am ce sa fac acuma.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Dum 06-Noi-2005 20:57

BA DA! Sa ne unim fortele :lol:

We need to talk!
Ca sa nu ne intelegi gresit, noi chiar vrem sa facem ceva cu clubul asta, dar, probabil la ora asta ai primit deja un mail de la wld.

Ce putem face in cazul asta, ar fi sa-ti preluam domeniul sau, daca vrei sa ni te alaturi, sa le unim. Solutii se gasesc, bunavointa si intelegere sa fie.

:beerchug:

EDIT: Greseala e oarecum si a noastra. Ca sa fim siguri ar fi trebuit sa inregistram ambele domenii, dar, banii....

CitroenClub

Mesajde CitroenClub » Dum 06-Noi-2005 21:04

Oricum aici e total diferit forumul fata de al meu...adica vad aici forum dedicat "Coltul Dealer-ului"...istoria marcii Citroen...plus multe informatii ceea ce la mine nu sunt.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Dum 06-Noi-2005 22:32

Aceeasi Marie cu alta palarie. Eu unul raman fidel "Club Citroen" dar ar fi bine sa faceti ceva si sa cadeti "la pace".

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Dum 06-Noi-2005 23:25

eu zic sa le unim ... chiar daca baga omu' clubcitroen sau citroenclub .ro sa il duca in acelasi loc. daca e nevoie de alte si alte informatii (de care au nevoie oamenii din primul sau al doilea club) cred ca pot fi puse/discutate fara nici o suparare ca doar suntem oameni. :)

edit
de-abia inscris

Mesajde edit » Dum 06-Noi-2005 23:54

bai oameni buni eu sint mai mult cu privitu pe aici dar acum chiar nu am putut sa ma abtin sa nu comentez urmatoarele:

"Un nou forum dedicat pasionatilor Citroen"

La ce ar fi bun unu nou? Ce ai adus nou? Cum poti sa ajuti userii?

"Ieri am vrut sa fac un forum dedicat marcii citroen...zis si facut caut sa vad daca e liber domeniul citroenclub.ro si spre surprinderea mea chiar era apoi am inregistrat domeniu .ro pe viata...apoi astazi vad din greseala undeva pe alt forum link catre www.clubcitroen.ro...nu imi venea sa cred...adica nici nu credeam ca se poate asa ceva..."

Mda.... e asa de cusuta cu atza alba (alba e pre putin spus... cred ca fosforescenta) incit mai ca imi vine sa te cred :lol: ... adicatelea matale nici macar n-ai avut vaga curiozitate sa bagi un 'sarci' pe 'gugal' daca tot vroiai sa te apuci de asa ceva... sa vezi si tu care-i treaba inainte sa faci ceva... macar de te-ar fi pasionat citushi de putin marca sau mashinile care sint produse de Citroen ai fi stiut cu siguranta ca exista un forum care e in picioare de buna vreme si care face treaba buna...

"Oricum aici e total diferit forumul fata de al meu..."

Dah, dah.... sigur...

Una peste alta sint cam dezamagit de "clona" produsa peste noapte si de atitudinea romaneasca gen : "vaaai da eu nu am stiut"

bleah

CitroenClub

Mesajde CitroenClub » Lun 07-Noi-2005 00:14

edit scrie:Una peste alta sint cam dezamagit de "clona" produsa peste noapte si de atitudinea romaneasca gen : "vaaai da eu nu am stiut"

bleah

Sa zicem ca am cunoscut de curand(acum 3 zile) un model de citroen mai exact C4 si mi-a placut mult de tot cum arata ca design in special modelul Coupe...si apoi am vrut sa ma interesez putin despre masina si am gasit niste informatii pe un anumit forum si vazand ca sunt destui pasionati de masina asta...special modelul asta am zis sa fac un forum pe tema asta...am intrat pe un site de inregistrat domenii.ro am verificat daca e liber domeniul citroenclub.ro si vazand ca e liber l-am inregistrat.
Nu mi-a trecut prin cap sa mai caut si pe google sau in alta parte sa vad daca mai exista si alte forumuri ale aceleiasi marci,a fost o chestie de moment...oricum o iau ca pe o lectie de viata a doua oara cand voi mai inregistra un domeniu voi fi mult mai atent.
Nu aveam nici un interes sa fac acelasi lucru si cu asta am incheiat.

edit
de-abia inscris

Mesajde edit » Lun 07-Noi-2005 00:44

deci cum ziceam e florescenta si fosforescenta pe deasupra :lol:

"Sa zicem ca am cunoscut de curand(acum 3 zile) un model de citroen mai exact C4 si mi-a placut mult de tot cum arata ca design in special modelul Coupe..."

sa zicem? adicatelea incepe sevitul gogoshii... macar vine cu cafeaua aferenta?

"si apoi am vrut sa ma interesez putin despre masina"

la capitolul superficialitate stai bine... caci altfel dadeai si de acest forum daca tot erai la capitolul documentare

"a fost o chestie de moment..."

deci sa-ti 'esplic' : forumul e o chestie cu bataie lunga... trebuie sa te implici destul de tare... trebuie sa-ti faci o echipa buna de moderatori... trebuie sa stii sa dai sfaturi... sa vii cu informatii... sa ajuti... experienta... cunostinte...

"oricum o iau ca pe o lectie de viata a doua oara cand voi mai inregistra un domeniu voi fi mult mai atent"

man nu asta era ideea... atitudinea ta e problema (ca sa nu mai zic si de altele)... si tupeul ma deranjeaza... iti faci forum (vorba vine caci practic efortul depus de tine pina in acest moment este ZERO) si vii aici sa-ti pescuiesti viitorii useri?

Ma deranjeaza tati caci ca mai tot romanu vrei mura-n gura... minim de efort maxim de placere...
Daca faceai un site misto cu informatii pe linga forumul ala pustiu macar ziceam ca te pricepi, ca te pasioneaza, ca vrei sa faci ceva serios... da asa...

Man in continuare ma dezamagesti... povestea e praf in ochi... nu vad in tine si spusele tale nici pasiunea, nici priceperea si nici cheful de a face ceva adevarat pentru comunitatea Citroen cu forumul tau...

bleah again

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 07-Noi-2005 09:11

edit nu trebuie sa fii acid...
Hai sa privim si partea buna a lucrurilor, si ce ar putea iesi pozitiv de aici.
Daca omul vrea sa isi uneasca fortele, de ce nu?

P.S. La urma urmei, omu a zis ca am o masina frumoasa... deh acu, m-a lovit la sentiment... :D

edit
de-abia inscris

Mesajde edit » Lun 07-Noi-2005 10:17

Man scuza-ma dar nu pot sa nu fiu acid cind vad ce se intimpla!
Partea buna a lucrurilor nu prea vad care e...
Dupa cum spuneam nu se citeste nimic bun in actiunea domnului Citroenclub.
Daca era pasiunea pentru Citroen s-ar fi vazut, daca era pentru masini iara s-ar fi vazut... dar asa? Incep deja sa ma repet...

Daca era un om care punea pe picioare un site misto si muncit despre citroen era o treaba si puteai spune ca o unire de fortze ar fi adus ceva bun comunitatii... da asa?

Oricum anuntul lui de genu' fratilor am facut site haidetzi la mine e mult prea jignitor in conditiile in care se numeste cum se numeste si nu are nimic de oferit...

Whatever....
Ultima oară modificat Lun 07-Noi-2005 10:24 de către edit, modificat 1 dată în total.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 07-Noi-2005 10:23

Nu comentez superficialitatea de care domnul din Constanta (imi cer scuze ca folosesc aceasta titulatura dar nu vreau sa creez confuzie referindu-ma la dansul cu "CitroenClub") a dat dovada si nici motivele spuse sau nespuse care l-au facut sa inregistreze acest domeniu.
Comentez doar ca, si asta pentru membrii clubcitroen.ro, tinand cont de faptul ca forumul nostru exista de 3 ani, ca suntem cu actele depuse pentru inregistrarea ca persoana juridica, consider ca un nou forum cu o denumire extrem de apropiata de a nostra nu va face decat sa dauneze bunei functionari a clubului si forumului nostru.

De aceea, singura solutie pe care o vad eu, este sa il despagubim pe domnul din Constanta pentru cheltuielile cu inregistrarea domeniului, domeniul trecand in proprietatea noastra.
Domnul din Constanta poate sa isi rezerve un alt domeniu, de exemplu www.C4.ro, sau orice alt domeniu al carui nume sa difere cat mai mult de al nostru.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 07-Noi-2005 10:34

Si mi se pare cel putin deplasat sa te inscrii pe forumul ClubCitroen cu username CitroenClub!
Greseala noastra, ar fi trebuit sa facem o lista cu username care nu pot fi folosite. Cum ar fi sa se inregistreze cine cu userul "Admin" sau "Moderator"?

editza
pasionat

Mesajde editza » Lun 07-Noi-2005 10:40

Haideti oameni buni ca doar nu e concurenta, ci inca un pasionat de Citroen.
Toate detaliile se pot discuta in PM si pune la punct iar concluziile sa le tragem ulterior.
Si sa nu credeti ca sunt de partea lui pentru ca e concitadin cu mine :D.
fost posesor Xantia 2.0 16v

Înapoi la “Linkuri/Adrese si telefoane utile”