www.CitroenClub.ro

Datele de contact ale oamenilor care ne pot veni in ajutor in anumite momente.

Moderator: Echipa Tehnica

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mie 09-Noi-2005 22:29

kata scrie:cu parere de rau, posibiliatea infiintarii unui alt "citroenclub" mi se pare o greseala evidenta a baietilor care au grija de acest site.
:evil:

kata, nu pot fi de acord cu tine. lipsa banilor este singura motivatie pentru aceasta "scapare"

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mie 09-Noi-2005 23:02

In legatura cu acest nou "forum" - nu are nici utilizatori, nici subiecte, deci nu prea poate fi numit asa - ma deranjeaza in mod deosebit cateva aspecte:

1. Domeniul - nu aveam cum sa rezervam toate domeniile asemanatoare cu acesta, dar este primul caz pe care il cunosc de 10 ani, de cand ma invart in domeniul asta, in care cineva ar "clona" un domeniu in felul asta, fara o motivatie materiala.
Asa ceva pur si simplu nu se face !
2. Denumirea "club" in headerul forumului. Sunt de acord cu existenta unui numar nelimitat de forumuri cu subiectul Citroen, dar cuvantul "club" denota o anumita intentie, mai ales dupa ce a luat cunostinta de existenta site-ului nostru.
3. Atitudinea detinatorului domeniului ! Am discutat in privat cu el si mi-a oferit aceleasi explicatii puerile referitoare la motivatia sa. M-am oferit sa-i cumparam domeniul, la pretul platit de el, urmand ca acesta sa se redirectioneze automat. I-am trimis 2 mesaje in acest sens, neprimind nici un raspuns.
La un moment dat in timpul discutiei mi-a spus: "Imi pare rau pentru ce am facut sincer iti zic ca nici eu nus baiat cu bani sa zic ca imi permit sa dau cu bani asa degeaba pe domenii.ro" . Poate sunt eu nebun, dar mi se pare o tentativa mai mult sau mai putin voalata de a cere ceva.

Avand in vedere ca au trecut 3 zile de la ultimul mesaj si ca nu a raspuns in nici un fel la oferta, consider ca totul a fost facut cu intentie !

Acestea fiind spuse, voi inchide acest topic, urmand a bloca si numele de utilizator respectiv, deoarece poate genera confuzii.

Înapoi la “Linkuri/Adrese si telefoane utile”