http://www.youtube.com/watch?v=mkv4chj47XY
nu stiu daca as vrea sau nu sa fie adevarat, si nici nu sustin ca ar fi adevarat nici altfel. Nasa bineinteles ca dezminte tot, dar modul in care o face da de gandit. Vreau sa aud si parerelie voastre.
Inca un link cu detalii:
http://planetanibiru.haos.ro/
adevarat sau nu? sa se termine timpul oare?
Moderator: Echipa Tehnica
- bogdanbaluta
- just curious
pai stai asa: acolo se zice ca planeta aia trece pe langa pamant la fiecare 3600 de ani, aducand schimbari la suprafata pamantului ce distrug orice in cale.... uragane, tsunami uriase, eruptii bla bla bla. dar acum 3600 de ani ce s-a distrus? toate civilizatiile antice exista de mai de mult de 3600 de ani, iar omul a evoluat in decursul a milioane de ani. daca la fiecare 3600 de ani s-ar fi distrus totul, nu am fi ajuns asa departe. parerea mea ca e nascocirea unei miscari para-religioase in cautare de adepti. daca ai stii cate astfel de miscari au aparut in decursul secolelor de existenta umane, care prevedeau sfarsitul lumii... asta e doar cea mai noua.
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
nibiru
baieti noi o sa murim din cauza gunoaielor si a lipsei de apa nu de altceva.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
Re: nibiru
sandor mihai scrie:baieti noi o sa murim din cauza gunoaielor si a lipsei de apa nu de altceva.
si altii de ciuda... dar ce conteaza daca se termina? se terminat si gata, dar pana una alta noi dam inainte

Pe iutub nu pot sa intru ca nu avem voie...
Saitu' l-am citit in diagonala (ca altfel nu merita citit) si mie se pare de kkt.
Sunt si eu pasionat de cosmos/spatiu/timp, si nu am chef/timp sa ii demontez "argumentele"
Totusi...zice acolo ca Pluto a fost retrogradat la rangul de planetoid, ca nu le iese la numar la astronomi
A fost retrogradat intradevar, dar ma indoiesc ca autorul saitului stie de ce. Sau ce conditii trebuie sa indeplineasca un corp ceresc ca sa fie clasificat drept planeta...
Apoi ii da cu chestii de convins babele si publicul de la surprize-surprize, adica citate din Biblie, texte sumeriene, extraterestrii, americanii, Elodia...etc
In concluzie: dati-i talpa la citroanele voastre cat puteti...pana puteti
Saitu' l-am citit in diagonala (ca altfel nu merita citit) si mie se pare de kkt.
Sunt si eu pasionat de cosmos/spatiu/timp, si nu am chef/timp sa ii demontez "argumentele"
Totusi...zice acolo ca Pluto a fost retrogradat la rangul de planetoid, ca nu le iese la numar la astronomi

A fost retrogradat intradevar, dar ma indoiesc ca autorul saitului stie de ce. Sau ce conditii trebuie sa indeplineasca un corp ceresc ca sa fie clasificat drept planeta...
Apoi ii da cu chestii de convins babele si publicul de la surprize-surprize, adica citate din Biblie, texte sumeriene, extraterestrii, americanii, Elodia...etc
In concluzie: dati-i talpa la citroanele voastre cat puteti...pana puteti

- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
tarile care sunt pe zero? tare de tot asta. de fapt sunt in ditamai criza, iar asta inseamna pe minus cu o cifra pana la care te plictisesti si chiar nu poti sa numeri. eu nu cred ca se va rezolva.
timpul? mie mi s-a terminat odata timpul la un examen... tare nu? credeti ca daca se va termina timpul, o sa apucam sa ne dam seama ce se intampla? va faceti prea multe griji oameni buni, in loc sa va vedeti de viata... si daca se termina ce? who cares? hai sa incercam sa traim mai bine pana atunci, nu?
timpul? mie mi s-a terminat odata timpul la un examen... tare nu? credeti ca daca se va termina timpul, o sa apucam sa ne dam seama ce se intampla? va faceti prea multe griji oameni buni, in loc sa va vedeti de viata... si daca se termina ce? who cares? hai sa incercam sa traim mai bine pana atunci, nu?