bezz.... ai mare dreptate; oameni buni, nu cred ca din cauza taxei auto nu avem ce pune pe masa , asa ca mai lasati-l pe tariceanu cu asta ca nu e problema numarul 1

incercati sa priviti in ansamblu, nu sa observati numai ce nu va convine personal, pentru ca in acest ritm nu ajungem niciunde. cum adica din doua rele sa alegi un rau mai mic? mai bine nu ma duc la vot, vorba lui paco, decat sa aleg acolo un tembel si dupa aia sa imi dau cu pumnii in cap ca si eu l-am votat;
in alta ordine de idei, intelegeti odata ca pe ei chiar nu ii intereseaza de noi, si isi fac acolo jocurile lor; noi pentru ei reprezentam prostimea, sau mai bine zis electoratul, si ne dau atentie timp de 6 luni sau un an cand este moment electoral, sau de fapt ne aburesc cu tot felul de trasnai ca sa zicem ca sunt valabili si sa ii votam, iar dupa ce se vad instalati, isi vad de treaba lor, ca de, oricum nu avem ce sa le facem

in legatura cu votul uninominal, adrian are dreptate; gaditi-va la toti imbecilii care i-ar vota pe manelisti, sau mai stiu eu ce pramatii; nu gandesc toti cu capul , va spun sincer, cunosc oameni care in 2000 l-au votat pe vadim in bataie de joc, si ati vazut unde s-a ajuns; pana cand lumea nu o sa isi dea seama ca dreptul la vot nu echivaleaza cu bataia de joc, si este o responsabilitate care daca nu este tratata cu cap se rasfrange ani buni asupra tarii, nu cred ca avem ce sa facem in aceasta privinta;l uitati-va cati adepti are becali, si ganditi-va ca daca ar candida pe varianta uninominala, ar castiga locul.
vorba lui bezz, solutia am avut-o demult, dar am trecut pe langa ea; acum trebuie sa rabdam pentru ca baietii veseli care si-au facut case, palate si au masini jmechere, acum trebuie sa le masi si intretina cumva
@vldst: cum adica base a condamnat comunismul???? s-a condamnat singur?

si pana la urma nu vad ce atata tam-tam asupra comunismului. a fost o perioada, a trecut, acum trebuie sa ne vedem de drum. nu inteleg de ii injurati atat de rau pe comunisti; mai lasati-i pentru ca repet, nu prin condamnarea lor o sa dam inainte. daca ne mai cramponam mult de prostii din astea gen taxe si condamnari, etc, sigur o sa dam... inapoi. problemele grave ale tarii sunt ca s-a distrus tot, s-a vandut tot, nu mai producem nimic, doar consumam, nu o amarata de taxa si faptul ca x a fost comunist