Articolul aici: http://www.hotnews.ro/articol_56978-Jeg ... stodor.htm
Citroenul are o mentiune de (dez)onoare

Moderator: Echipa Tehnica
nicum scrie:Citat: "La Citroen m-a luat un cretin si mi-a zis: "mata, ce faci, cumperi oferta sau masina?" Si ca sa ma umileasca a inceput tembelul sa-mi contrazica reclama pe care firma lui si-o facea pe televizor de luni in sir. Incredibil. Iar masina de la 9000 a ajuns usor la 12000 de euro.
Ba, dar cine i-a pus sa vorbeasca cu clientii pe acesti papagali? Dar daca zic doar de Citroen e ca si cum aia de la Citroen ar zice ca am ceva cu masina lor, iar ceilalti de la celelalte reprezentante si-ar zice ca n-au, tata, nici un cusur. Fals, sint o apa si un pamint. Si VW, Seat, Skoda, Renault, Mercedes, BMW. Se uita la tine ca la gindaci.
De ce dracu ai cumpara de la ei? De ce dracu sa le dai bani acestor coate goale unsi cu zahar ars? Ei ce inteleg din viata lor, daca nici sa te cumpere nu-s in stare? Din gura lor ca moara iesi mai bou decit ai intrat si mai fara chef decit te-ai nascut.
Cind te intreaba ca niste maimute : "Ce doriti?" iti spun de fapt: "Iesi in gura ma-tii afara!" Nu, nu mai cred ca pe vremea cind iubeam Volvo ca e o carte le-ar subtia creierul acestor insi, nu, eu cred ca Brucan ca dupa generatia mea care trebuie sa moara, trebuie sa moara si generatia acestor fara creier, ca sa apara o generatie cu chef de viata."
Din pacate, nu prea putem sa il contrazicem. Poate in 2007 cind ATS va pierde teoretic monopolul masinilor Citroen in RO, se va schimba ceva. Asta daca nu mai inventeaza baietii vreo chichita legislativa ca sa fie siguri ca nu le ia nimeni piinea de la gura.
catalin_lupu scrie:Nu pot sa uit cum la o emisiune TV, d-na/d-soara Monica Jidariuc, mare sales-super-mega-manager(nu mai stiu titulatura exacta) nu a reusit sa tina minte nici macar cateva caracteristici tehnice si a incurcat nitel litrisorii portbagajului la unul din modelele prezentate, fiind prompt corectata de moderatorul emisiunii(bai ce-mi scapa numele, are emisiune auto pe B1
Ai te rog un link unde sa citesc mai multe? Sau imi poti spune tu mai multe? Ca si eu vreau masina la anul (vrabia malai inca viseaza) si chiar vreau sa aflu mai multe. Mersi mult!nicum scrie:Poate in 2007 cind ATS va pierde teoretic monopolul masinilor Citroen in RO, se va schimba ceva. Asta daca nu mai inventeaza baietii vreo chichita legislativa ca sa fie siguri ca nu le ia nimeni piinea de la gura.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori