Am fost azi la un prieten sa-mi fac curatare la interior, tapiterie, mocheta, plastice, etc...
Am ramas uluit de ce a putut sa iasa din masina mea! Iar eu aveam o masina curata, spalata saptamanal int-ext.
Deci am ramas masca atunci cand am vazut ce namol a putut sa iasa din tapiterie si scaune. NAMOL!
Nu mai vorbesc de mocheta. Aveti si poze atasate.
Este incredibil faptul ca aveam senzatia ca am o masina curata si cand colo, colcaia!

Credeti-ma, o curatare la interior profesionista face toti banii!
Operatiunea a durat 5 ore dar nu a ramas niciun coltisor scapat. Nimic! Ca in fabrica!
Miroase incredibil de bine si este o placere sa redai culoarea tapiteriei si a tavanului.
In poze se poate vedea diferenta in plafon acolo unde am spalat si ce era inainte.
Iar bordul, bordul este minunat! Totul a fost spalat, inclusiv butoanele si grilele de aer.
Va dau cuvantul de onoare ca habar nu aveti ce praf este in masina. Si repet, eu am o masina curata si intretinuta.
Produsele au fost numai de la 3M, degresant, solutie tapiterie, solutie pentru curatat plastic, solutie geam, silicon.
Cine vrea sa-si faca masina ca din fabrica poate sa il apeleze pe Radu: 0746.572.530
Nu pot sa nu scriu despre el, pur si simplu atentia la detalii si solutiile folosite (3M) fac masina ca noua!
Acum enjoy the pictures!