mare problema cine cunoaste

Forum de discutii generale despre Citroen BX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

neghinita87
pasionat

mare problema cine cunoaste

Mesajde neghinita87 » Mar 03-Noi-2009 17:30

am patit o magarie.sub motor mi sa rupt un furtun care vine de la radiator sau din motor nu stiu.este un furtun care vine prins langa furtunul ce trece pe langa roata din dreapata defapt este ca un capat de furtun mic ce se imbiina cu o teava.cine stie piesa si are asa ceva cumpar urgent .imi curge apa din radiator.
SUPERMANsina rama in asfalt

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 03-Noi-2009 23:08

e furtunul ce vine de la pompa de apa la radiator, jos, in dreapta, si care are o derivatie in care vine un furtun mai mic de la schimbatorul de caldura apa/ulei. din pacate nu mai poti gasi cred niciunde piesa aia originala, decit poate pe la cineva care dezmembreaza asa ceva. daca nu, iei un furtun normal (ala se gaseste nou, sa-mi zici daca ai nevoie) si costruiesti acolo o piesa din metal si o intercalezi pe furtun in aceeasi zona. nu stiu sa-ti dau alta idee
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mar 03-Noi-2009 23:12

nu .. este pe spatele blocului.. vine in teava metalica.. intr`un "raspandac" nu este foarte lung ... dar am inteles ca e o nenorocire de crampei de furtun :roll: o sa vin cu poza exacta a furtunelului !
teava respectiva.. nu a fost asigurata cum trebuie pe bloc.. si a forfecat furtunelul !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

neghinita87
pasionat

Mesajde neghinita87 » Mar 03-Noi-2009 23:13

multam fain khan, vad maine care ce si cum vine ca desfac piesa sa vad ce e cu ea
daca merge reparata intr-un fel bine daca nu sa vad ca poate gasesc pe la magazinele specializate.trebuie sa se repare ca de e facuta de oameni, poate mai destepti ca noi dar le dam peste nas.bx, o masina pt pasionati , nu se lasa nici in cele mai grele conditii.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 03-Noi-2009 23:15

a, acum am priceput, mdea, cred ca il am cu tot cu teava, oricum ala e un furtun normal si se poate inlocui, dar o sa cam injuri din cauza pozitiei
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf

http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service

Lexia available

neghinita87
pasionat

Mesajde neghinita87 » Mar 03-Noi-2009 23:18

aaa, deci e un furtun normal, asta e bine ca se gasesc, am si eu mi se pare un furtun normal care seamana cu ala, cat despre pozitie pot sa zic ca este de cacao.maine va povestesc ce e cu ala.multam fain

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mar 03-Noi-2009 23:22

din pozitia din care m`am uitat eu :)) parea intr`o parte mai mic.. intr`o parte mai mare.. d`aia am spus ca e cacanareala.. :lol: daca e normal.. crek am inlocuitor :wink:
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

neghinita87
pasionat

Mesajde neghinita87 » Joi 05-Noi-2009 21:34

gata domnilor sa rezolvat cateva poze cu marangozenia
Imagine

Imagine

Imagine

Înapoi la “Citroen BX”