Xsara este vorbita de rau de pejofani

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

dragosm
simpatizant

Xsara este vorbita de rau de pejofani

Mesajde dragosm » Mie 29-Noi-2006 23:58

Sunt super suparat cand vad ca pe forumul pejo Citroenul este vorbit de rau.Genul ca Xsara este o masina proasta etc.\
Vreau sa va spun urmatorul fapt si este chiar pe bune.
2 weeks ago m-am pus la o liniutza la un semafor in Ploiesti cu un preten cu C200 CDI an 2003 ca si xsara.
Rezultatul MUCI in primii 300-350 de metrii dupa care a venit lansat asa ca daca XSara wins first meters atunci pejo era babau :D
Asa ca pejofans aurevoire cu pirtzurile voatre de masini.
CITRO RULZ 4 EVER

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Joi 30-Noi-2006 09:35

in principiu nu cred ca incurajam genul acesta de comentarii ca sa nu mai socotim ca nu are nici un fel de utilitate practica! nu este frumos ce fac ei dar sa nu ne lansam in polemici subiective ce pot conduce lesne la stari conflictuale si injurii gratuite !
fiecare isi iubeste ''copilul'' indiferent cum.
iar chestia cu liniuta este relativa....poate soferul era prost....pregatit!
calitatea oamnilor e cea care nu se poate schimba cu bani, masini se pot gasi si mai bune si mai scumpe ! :wink:
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 30-Noi-2006 10:03

In alta ordine de idei, dragosm, pune te rog, link-ul catre postul respectiv. Eu citesc frecvent forumul lor si nu am gasit nimic despre asta. In plus, sunt prieten cu multi dintre ei si cred ca putem rezolva amiabil un eventual conflict "in familie" inainte de a incepe.

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Joi 30-Noi-2006 19:22

Era odata un top al masinilor care au revenit cel mai rar in sevice! La clasa compacta, Xsara era no1! E si normal, e o masina care pe parcursul anilor s-a tot imbunatatit .. Doar in 2004 se facea de 6-7 ani :) ...

Si inca ceva... O masina nu e 'buna' daca face la semafor alta masina :evil:
O masina buna e una care nu zdrangane, care nu are greierasi, care nu papa ulei, careia nu i se ard becurile des, care nu scoate fum, care consuma putin si care nu vine des in service (cel mai important) ! Aaaa, si care are 5 stele la siguranta :) ... Vezi Leonul nou, cu 4.. Pacat de masina, ca e frumoasa!

Deci, lasati cursele!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

cos76
pasionat

In apararea Citroen-ului

Mesajde cos76 » Joi 30-Noi-2006 21:06

Salutare tuturor! Am tot ezitat pana sa ma inregistrez in Club, insa am vazut un pe pag de start un comentariu cu titlul "Xsara vorbita de rau de pejofani". Trebuie sa precizez ca iubesc ambele marci si nu pot fi de acord cu blamarea Citroen-ului in vreme ce vorbim de acelasi grup.
Am fost posesor de Citroen (ZX 1.4/1992) pe care l-am vandut ulterior din motive financiare si nu pt ca am avut prob cu el.
Trebuie sa marturisec ca atunci cand am achizitionat Zx-ul (In 2000), l-a banii cu care l-am luat gaseam doar Peugeot-uri cazute, motiv pt care am optat sa i-au un Zx care arata si mergea f bine. Sper ca acest comentariu al meu sa nu supere pe cineva insa nu pare normal ca un adevarat "fun Peugeot" sa vorbeasca de rau Citroen-ul. O seara buna tuturor va ureaza (zic eu un fun (nebun) al Grupului PSA.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”