De asta ce ziceti?
http://www.powersystem.fr
... In conditiile in care aici vine chiar mai ieftin decat e pe site.
Cutiuta cu surprize
Moderator: Echipa Tehnica
M-am uitat eu la modelul meu, +14cp, +30Nm = 760eur, plătibil ĂŽn 3 rate. 

Pablo406 scrie:Trebuie sa imi pun si eu semnatura aia ca nu mai tine. O fi virsta, mereu uit sa scriu ce masina.
La C5 2.2 hdi atit costa cutiutza respectiva. Si aducea un plus de putere de 25 cp.
Off-topic - semnatura ti-o pui navigand la profilul tau, si intra automat ori de cate ori scrii un post ;)
De ce nu mai aveti rabdare vreo saptamana sa imi vina mie interfata noua cu care voi putea tuna motoarele diesel 1.4HDi 70CP si 2.0HDi 90CP (siemens) si benzina 1.1E, 1.4E, 1.6E, 2.0E.
Pretul pentru motoarele benzina va fi cuprins intre 200 si 250 euro. Nu vi se pare mult mai ieftin? Plus ca totul se face prin OBD, fata a pune ceva intre calculator si motor. O astfel de jucarie nu optimizeaza performantele unei masinii, ci da erori gresite pentru a pacali ECU.
Pretul pentru motoarele benzina va fi cuprins intre 200 si 250 euro. Nu vi se pare mult mai ieftin? Plus ca totul se face prin OBD, fata a pune ceva intre calculator si motor. O astfel de jucarie nu optimizeaza performantele unei masinii, ci da erori gresite pentru a pacali ECU.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
Pai simplu, cutiuta aceea se pune intre calculator si motor, iar scopul ei este de a trimite informatii eronate calculatorului pentru a functiona in alt regim. Daca era o solutie viabila, le gaseai la orice magazin de tuning din RO sau mai mult de atat la tarabele din targ.
Cunosc multi care au incercat astfel de cutiute de la firme din RO care se lauda ca fac super avioane montand astfel de jucarii, si in loc de rezultate pozitive (cresterea puterii) au dus la rezultate negative (scaderea puterii).
Aceste cutiute sunt bune pentru motoare vechi sub anul 2000, cu putini sensori si ECU simple.
Cunosc multi care au incercat astfel de cutiute de la firme din RO care se lauda ca fac super avioane montand astfel de jucarii, si in loc de rezultate pozitive (cresterea puterii) au dus la rezultate negative (scaderea puterii).
Aceste cutiute sunt bune pentru motoare vechi sub anul 2000, cu putini sensori si ECU simple.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
Doc scrie:Pai simplu, cutiuta aceea se pune intre calculator si motor, iar scopul ei este de a trimite informatii eronate calculatorului pentru a functiona in alt regim. Daca era o solutie viabila, le gaseai la orice magazin de tuning din RO sau mai mult de atat la tarabele din targ.
Din experienta de calculatoare care o am, eu zic ca acea cutiuta preia o parte din functinile calculatorului, isn't that good ?????

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
nu... acea cutiuta, falsifica semnalele venite de la senzori, trimitind catre ECU semnale alterate, astfel incit ECU sa raspunda printr-un comportament mai dinamic. Chestia asta se cheama box-tuning si se interpune intre senzorii de la motor si ECU (care nu e modificat in nici un fel)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
vin si eu ca musca in lapte ... pentru mine e bun asta
http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... def=Diesel
nu prea inteleg asta. de la cuplul initial de 240 Nm !!! la cat ?! 244 ??
Profit of couple + 4 Mkg
e cam putin speram mai mult. stiu ca c4 are un cuplu generos dar ceva spre 280 ar fi sunat tare bine !!!
http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... def=Diesel
nu prea inteleg asta. de la cuplul initial de 240 Nm !!! la cat ?! 244 ??
Profit of couple + 4 Mkg
e cam putin speram mai mult. stiu ca c4 are un cuplu generos dar ceva spre 280 ar fi sunat tare bine !!!