Mesajde eugenro2001 » Joi 22-Iul-2004 09:07
Sunt de acord cu Catalin (Wld)!
De ceva timp vizitez si forumurile VW, sectiunea air-cooled, Oltcit si Trabi.
In general sunt doar 10-15 cei care scriu constant, dar mereu apare cate cineva cu cate o problema, parere, intrebare.
E f interesant de ce la noi este activitatea asa de redusa.
Sunt putini cei care au acces la Internet?
E vorba de varsta celor care au Citroen? Adica ei sunt mai tineri si mai entuziasti decat noi?
Sunt putini cei cu adevarat gata de a face ceva cu mana lor la masini?
Astia cu Trabantul, au reusit sa se intalneasca in Mai (parca), vreo 200 de masini! Noi abea am fost 6 la intalnire.
Stiu ca Citroen este o masina buna, dar majoritatea sunt masini vechi, la care e normal sa apara probleme.
Masinile noastre sunt cu adevarat diferite de altele, datorita suspensiei, asa ca normal ar fi ca toti posesorii sa doreasca sa se intalneasca, direct sau electronic, cu alti "infectati" cu LHM.
E normal ca cei care au Citroen din pasiune, sa fie cei care sa scrie des in forum, dar ma astept ca toti ceilalti posesori sa participe , deoarece aici pot gasi raspunsuri la problemele pe care le au cu masinile.
Putem scrie nu numai pt a cere ajutor, dar si pt a povesti cum am rezolvat niste probleme, pt a fi de ajutor celorlalti.
Va propun un topic:
"Citroen in orasul meu"
Aici sa scriem despre Citroen-urile vazute pe strada, in special cele care par nemiscate, de vanzare, sau cele care arata f bine. Voi incepe chiar eu acest topic, am cateva de semnalat.
Si inca unul:
" Instalatia electrica - reparatii si imbunatatiri"
Poate Nicum ne va povesti cum avanseaza cu turometrul pe care vrea sa il instaleze pe BX-ul lui.
Preiau o idee de la Trabi si VW:
"Remat"
Daca nu stiati, se poate merge la Remat si poti demonta piese de pe masinile de acolo, care apoi le cumperi ca "deseuri refolosibile", la preturi de multe ori derizorii. Daca cineva are experienta in directia asta, asteptam informatii. Poate ne organizam si facem o vizita.
Asteptam si alte idei.