Salut tuturor,
Numele meu este Adrian Mitrea, jurnalist auto la 0-100.ro.
Nu am gasit o arie mai potrivita pentru un prim salut, asa ca iata-ma scriind aici.
Sa fiu on topic... sunt licentiat in jurnalism si am lucrat pana acum ca reporter in domeniul politic la ziarul Averea, apoi ca redactor de orice fel de stiri la agentia de presa NewsIn, apoi ca reporter pe auto (tot la NewsIn), si mai tarziu la MEDIAFAX - vreo doi ani (tot ca reporter pe auto).
Din octombrie 2009 m-am implicat in proiectul online 0-100.ro. Am vorbit cu Marian, administratorul citroenclub.ro, pentru o colaborare.
In alta ordine de idei, la coltul media (poate ati vazut deja) a fost infiintata o sectiune pentru stirile publicate de 0-100.ro.
Sper sa interactionam des si constructiv. Eu intentionez sa va invit (nu pe toti, evident) la testele pe care le facem noi si cand testam un Citroen vom anunta din timp pe forum in speranta ca cineva va fi disponibil pentru o sedinta foto cu masina lui de generatie anterioara.
In stirile despre Citroen voi invita cititorii nostri sa comenteze aici pe forum.
Sper ca in final sa legam o relatie frumoasa si sa avem cu totii de castigat.
In perioada sarbatorilor de Paste vom avea la test noul C3, aviz posesorilor de C3 care vor sa vina la filmare. Voi reveni ulterior cu detalii.
Intr-o idee, 0-100.ro este singura revista auto online romaneasca ce produce continut video propriu (teste, evenimente). Odata cu Salonul Auto de la Geneva am devenit si primii romani care au testat supermasina electrica Tesla Roadster:
http://www.0-100.ro/2010/03/18/prima-im ... -roadster/
Toate testele realizate de noi pana acum pot fi vazute in sectiunea
In garajul nostru de pe sit.
Weekend placut!