navigatie
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- gabi_1050
- pasionat
- Masina: 5O8 GT 2O4cp
- 2: Vw Polo 9N,1.4,16V,75cp
- 3: ex car:407,1.6hdi,80kw
Re: navigatie
Sunt rare RT6/eMyWay/Rneg2/Rneg2010 care stiu si functia avi....posibil fabricatie de la 2015 in sus.
Conectivitate avi identica cu schemele RT4/RT5.
Conectivitate avi identica cu schemele RT4/RT5.
-
- simpatizant
- Masina: Citroen c5 2010
Salut, imi incerc norocul si aici, am o problema cu navigatia NG4 cu firmware n42c si harti 2016-1 , daca intru la setari sa vad ce versiune de harti am( apar doar linii) pana acum au aparut, si acum functioneaza doar radio, nu vad nimic de pe stick, cd sau card, si daca incerc sa reinstalez ceva imi da erori,

- gabi_1050
- pasionat
- Masina: 5O8 GT 2O4cp
- 2: Vw Polo 9N,1.4,16V,75cp
- 3: ex car:407,1.6hdi,80kw
Ti-am vazut postarea in "NaviDrive 3D Europe GPS map + Risk Areas 2015-1 Edition".
Colegul @kyn ,daca vrea, e in masura sa iti raspunda si sa iti dea o mana de ajutor .
Pe rt4/rt5 nu am reusit sa fac downgrade...se poate incerca cu hdd "blank" sau dupa ce il clonezi stergi manual hartile.
Nu te mai juca cu downgrade firmware,se pune doar ultima versiune si rezultatul trebuie sa fie fara erori .
Orice actiune se face pe propriul risc. Update incomplet/intrerupt la sw/ firmware poate duce la blocarea navigatiei sau restartarea in bucla !
Vezi si aici.
Spor.
Colegul @kyn ,daca vrea, e in masura sa iti raspunda si sa iti dea o mana de ajutor .
Pe rt4/rt5 nu am reusit sa fac downgrade...se poate incerca cu hdd "blank" sau dupa ce il clonezi stergi manual hartile.
Nu te mai juca cu downgrade firmware,se pune doar ultima versiune si rezultatul trebuie sa fie fara erori .
Orice actiune se face pe propriul risc. Update incomplet/intrerupt la sw/ firmware poate duce la blocarea navigatiei sau restartarea in bucla !
Vezi si aici.
Spor.
@UngureanuCosmin
O sa-ti dau o explicatie pentru problema ta.(cu toate ca eu nu mai ajut pe nimeni, motivul, nu merita nici o persoana sa fie ajutata si aici ma refer la concetateni nostri ROMANI).
Pe unitatea ta, ai bad-uri pe HDD, ceea ce duce la resetare aleatorie, sau sta si gandeste mult, Radio e indepoendent de HDD, SOLUTIE - iti cumperi un HDD nou (sa fie ca cel din unitate) faci o clona de pe HDD-ul vechi (asa cum e cu erorile care le are, pentru ca nu ai de unde sa iei unul fara erori), dupa care introduci CD pentru Update 42C care va rescrie corect si va indeparata acele erori care iti apar acum.
O sa-ti dau o explicatie pentru problema ta.(cu toate ca eu nu mai ajut pe nimeni, motivul, nu merita nici o persoana sa fie ajutata si aici ma refer la concetateni nostri ROMANI).
Pe unitatea ta, ai bad-uri pe HDD, ceea ce duce la resetare aleatorie, sau sta si gandeste mult, Radio e indepoendent de HDD, SOLUTIE - iti cumperi un HDD nou (sa fie ca cel din unitate) faci o clona de pe HDD-ul vechi (asa cum e cu erorile care le are, pentru ca nu ai de unde sa iei unul fara erori), dupa care introduci CD pentru Update 42C care va rescrie corect si va indeparata acele erori care iti apar acum.
Citroen C5 Exclusive 2.0 163CP
Citroen DS5 2.0 163CP
Citroen DS5 2.0 163CP
-
- simpatizant
Multumesc mult baieti, sunt nou in bransa Citroen si nu stiu mai nimic sa ii fac,KYN" o sa caut un Hdd pe ebay sa vad ce gasesc si o sa v a tin la curent cu ce rezolv, o zi buna
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
kyn scrie:@UngureanuCosmin
.(cu toate ca eu nu mai ajut pe nimeni, motivul, nu merita nici o persoana sa fie ajutata si aici ma refer la concetateni nostri ROMANI).
.
dar eu ce ti-am facut? ca nu imi amintesc sa fi avut conflicte....
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Exclusive, 163cp, cutie automata
- 3: Citroen C2 1.4HDi 90cp
@kyn - multumesc pentru explicatie, si eu am, cred, aceiasi problema. Imi pare rau ca ai avut asa mari dezamagiri din partea concetatenilor. Oricum iti multumesc si pentru alte chestii cu care m-ai ajutat
-
- simpatizant
am gasit pe ebay HDD sa vedem ce va fi, sper sa ajunga in 3-4 zile
Daca nu sti sa faci clona (sa copiezi excat partitiile de pe HDD-ul vechi pe cel nou), roaga un softist care are programele necesare.
Citroen DS5 2.0 163CP
Citroen DS5 2.0 163CP
-
- pasionat
kyn scrie: ... SOLUTIE - iti cumperi un HDD nou (sa fie ca cel din unitate) ...
Trebuie sa fie aceiasi marca... model sau e suficient sa aiba aceleasi caracteristici?
Pentru RT4/5
Capacitate 30gb se poate si mai mare, iar pentru NG4 de 40gb sau mai mare ,
The device comes with an internal 2.5" IDE PATA Hard Disk.
It is Usually an Hitachi Endurastar J4K30 or a Toshiba MK3029GAC with 30GB Capacity.
Sursa aici:
http://rt4.wikidot.com/hard-disk
Capacitate 30gb se poate si mai mare, iar pentru NG4 de 40gb sau mai mare ,
The device comes with an internal 2.5" IDE PATA Hard Disk.
It is Usually an Hitachi Endurastar J4K30 or a Toshiba MK3029GAC with 30GB Capacity.
Sursa aici:
http://rt4.wikidot.com/hard-disk
Citroen DS5 2.0 163CP
Citroen DS5 2.0 163CP
-
- pasionat
Multumesc
-
- simpatizant
-
- pasionat
Am o rugaminte la tine, nu faci niste poze cand desfaci navigatia? Cred ca am si eu aceiasi problema ca si tine si vreau sa ma apuc si eu de treaba asta si vreau sa vad ce trebuie si unde trebuie desfacut, sa nu ma apuc de demontat aiurea. Mai exact ma intereseaza cum ajung la HDD.
Spor la treaba
Spor la treaba
-
- simpatizant
Hdd il desfaci foarte simplu, scoti navigatia si pe laterala stanga are un capac cat hdd prins intr-un surub, desfaci surubul si il tragi afara, am gasit foarte greu HDD de asta am cumparat si 2