Achizitie C5 III.........

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

THUNDER77
pasionat

Achizitie C5 III.........

Mesajde THUNDER77 » Dum 22-Mai-2016 08:58

Am vazut ca a fost deschis un topic pe subiectul asta, dar ultima discutie in el este de acum 2 ani......Ideea e urmatoarea: am reusit sa-mi conving sotia sa luam in calcul si un C5 III, second-hand, in detrimentul unui C-Elysee nou care, cu dotari minime, "iese" undeva la 8000 de euro cu tichetul "Rabla" inclus, ceea ce nu ma prea incanta..........M-am orientat catre un 1.6 HDI cu suspensie clasica, de la Xantia mea am luat frica hidraulicii, desi nu se compara nimic cu ea ca si confort si stabilitate, dar.......ma sperie costurile de intretinere la C5 in eventualitatea unor probleme pe partea de suspensie. Ce sfat imi puteti da si la ce sa fiu atent, cand vreau sa cumpar un C5 III? Apropos......am gasit pe ceva site-uri un "dealer" de Citroen-uri C5 III second, pe la Campina......ceva BEB AUTO OCASSION parca........imi puteti spune ceva despre el? Nu ma prea pasioneaza numarul de km........... sunt perfect constient ca la noi in tara acestia sunt "manariti", iar bugetul in care ma incadrez este undeva in jur de maxim 7000 de euro, dar as vrea sa stiu daca este srios si masinile vandute de el sunt bune................Multumesc!
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

danietodoran
just curious
Masina: Citroen c5 III
2: Ford Galaxy

Re: Achizitie C5 III.........

Mesajde danietodoran » Dum 22-Mai-2016 09:28

Buna, interesat de un C5 III din 2009 limuzina ? 1.6 hdi 150.000 km , culoare gri sobolan , da-mi un semn sau numar de tel pe dany_tdy@yahoo.com si pot sa te ajut cu mai multe detalii eventual poze pe un watsup sau viber ....

Gabitzu
pasionat
Masina: Citroen C5 Tourer Excusive, 120 Kw, Automat 2013
2: ex. Citroen C4 1.6Hdi, 66Kw

Mesajde Gabitzu » Lun 23-Mai-2016 09:11

Thunder, uita de aia de la Campina... toate masinile sunt "aranjate".
Cauta neaparat sa fie Euro5, un Euro4, te rupe taxa de imnatriculare inmatriculat.
In rest de verificat FAP, turbo...
Creative Tehnology

james kilowatt
pasionat
Masina: Citroen C1 1.0 Auto
2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD

Mesajde james kilowatt » Lun 23-Mai-2016 09:24

Eu cred ca sotia ta are dreptate :) Poate te convinge ea pe tine sa renuntati la epave cu pretentii. Parerea mea, evident.

Oricum daca renunti la suspensia hidropneumatica poti foarte bine sa renunti la citroen si sa te uiti si la alte marci.

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Lun 23-Mai-2016 11:02

Merci de ajutor Gabitzule ;) Deci Campina iese din calcule............James nu e musai sa iau o "epava"........Ca idee "epava" de acum o am de 8 ani de zile si tot merge, numai ca a imbatranit si am inceput sa ma sperii de problemele ce apar la hidraulica............Totodata nu e obligatoriu sa uit de Citroen daca nu mai iau hidraulica, C-Elysee-ul este clasic, Cactus-ul la fel, deci...........Alte marci nu ma prea incalzesc la inima :D Am zis ca daca nu gasesc un C5 "corepsunzator" cu dotarile "aferente" :D o sa imi caut o Skoda Octavia 2010-2012..........
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

james kilowatt
pasionat
Masina: Citroen C1 1.0 Auto
2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD

Mesajde james kilowatt » Lun 23-Mai-2016 11:09

Diferanta e ca epava ta e... a ta. Si a altuia e buna cu conditia ca omul sa o fi tratat ca pe masina lui de familie si nu ca pe un fier de praduiala despre care stia din start ca o tine un timp foarte limitat si o marita.

Daca a tinut-o mai putin de 2-3 ani eu n-as avea incredere ca a ingrijit-o. Tu ai tinut-o 8, e altceva, stiind din start ca o tii pe termen mai lung ai altfel grija de ea. Iar daca a tinut-o trei luni e clar samsar / masina de praduiala.

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Mar 24-Mai-2016 06:21

E cineva din Constanta, sa-mi verifice si mie niste masini?

Înapoi la “Citroen C5 III”