Am sa incerc sa va descriu cat mai exact problema prin intermediul unui exemplu: sunt in autostrada , 4 persoane la bord si ceva bagaje, cu cruise controlul setat la 130km/h. Masina merge perfect... dar in momentul in care incepe o usoara rampa, atunci incep si trepidatiile. daca incerc sa accelerez (peste 130km/h) cresc in intensitate atat de puternic incat le simt si pasageri din spate, in schimb daca apas ambreajul si o scot din viteza dispar in totalitate.Ca sa fiu mai explicit mentionez ca trepidatile nu pastreaza un ritm (cadenta) si nici nu sunt egale ca intensitate chiar daca pastrez o viteza constanta.
Va multumesc anticipat pt timpul acordat!!
trepidatii motor?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- simpatizant
-
- simpatizant
http://www.youtube.com/watch?v=2tXF8eAoNr0 . Desi sunt 99% sigur ca volanta e vinovata de ceea ce scriam un mesajul anterior as avea nevoie si de cateva pareri ale colegilor mecanici. In plus la ceea ce se vede in film la oprire scutura foarte tare si se aude un scartait, iar de cateva zile motorul vibreaza la absolut orice turatie intre minim- si 2700 . Multumesc!!
parca iti spusesem mai demult sa iti schimbi volanta.....
tot acolo o sa ajungi.
daca nu vor sa ti-o dea in garantie intr-un service incearca in altul sau in tara.
filmuletul pus e oricum irelevant,ai o masina frumoasa si palmierii sunt foarte tari in rest .....
pune si tu un pahar cu apa la piciore la sofer,daca da apa pe afara de la vibratii e mai relevant.
bafta.
tot acolo o sa ajungi.
daca nu vor sa ti-o dea in garantie intr-un service incearca in altul sau in tara.
filmuletul pus e oricum irelevant,ai o masina frumoasa si palmierii sunt foarte tari in rest .....
pune si tu un pahar cu apa la piciore la sofer,daca da apa pe afara de la vibratii e mai relevant.
bafta.
-
- simpatizant
Chiar vroiam sa te felicit pt acuratetea previziunilor.... in unltimele 3 luni sa tot agravat problema , exact cum ai spus. Revin cu un alt filmulet http://www.youtube.com/watch?v=c4e6W9uCmlU , de data asta sper sa fie mai relevant.
In vitorul apropiat urmeaza sa vin in tara , asa ca profit de ocazie pentru a intreba daca e cineva din zona clujului care ma poate ajuta cu aceasta problema (inlocuirea volantei si eventual al ambreajului) , binenteles as dori sa stiu un pret informativ +/-
In vitorul apropiat urmeaza sa vin in tara , asa ca profit de ocazie pentru a intreba daca e cineva din zona clujului care ma poate ajuta cu aceasta problema (inlocuirea volantei si eventual al ambreajului) , binenteles as dori sa stiu un pret informativ +/-
-
- simpatizant
Buna ziua. Revin dupa o scurta perioada de absenta . Inca nu am schimbat volanta desi am fost de 2 ori in service( autorizat citroen) pentru a programa inlocuirea ei , dar de fiecare data au rusit sa ma convinga sa nu o schimb cu argumente de genul: nu e volanta e altceva/ volanta face alt zgomot cand e stricata/ pot avea 1000 de cauze trepidatiile motorului , etc... asa ca m-am decis sa mai astept putin . Ei bine aici incep iarasi problemele... de aproximativ o saptamana, la rece, nu mai intra in marcharierre si in 1-a treapta decat daca tin apasata pedala timp de cateva secunde, dupa ce se incalzeste intra , dar in mers in a 2-a si a 3-a agata destul de tare. Am mai descoperit ca chiar si la cald ,daca apas si las de cateva ori ambreajul iarasi nu intra pentru cateva secunde . Am fost vineri in acelasi service pentru a le explica problema iar raspunsul a fost: problema la cutia de viteza, trebuie data jos, defacuta si vazut ce e... Nu ma pricep la mecanica dar dupa logica mea e o problema ce tine de ambreaj si nu de cutie( mai ales ca cu motorul oprit intra bine in orice treapta).
Am nevoie de raspunsurile dvs pt a lua cat mai repede o decizie. Va multumesc pentru timpul acordat .
Numai bine!!!
Am nevoie de raspunsurile dvs pt a lua cat mai repede o decizie. Va multumesc pentru timpul acordat .
Numai bine!!!