@ionut: Le-ai luat ieftine acum 1-2 ani. Din ce am vazut la noi, sunt preturi bune si pentru 2015. Am vazut pe site-uri de afara C5-uri cu foarte multi kilometri, in Romania toate au sub 200 de mii. Alea albe de 1.6 fara dotari multe probabil au fost masini de firma sau taxi si au multi kilometri.
Ce parere aveti de masina asta:
http://autovit.ro/anunt/citron-c5-ID7Ge ... a;promoted ?
Am vorbit cu vanzatorul, spune ca masina este impecabila, cu kilometri reali, etc. tot ce spune un samsar. Mie mi se pare prea buna oferta. Chiar daca e motor de 1.6, e destul de noua, are destule accesorii si este modelul cu facelift. Vopseaua nu pare sa fie de masina cu 114 mii km, stiu ca e posibil sa aiba 2-3 sute de mii. Are cam multe zgarieturi in poza cu usa stanga spate deschisa. Si tapiteria de pe scaunul soferului este cam lasata. Sunt semne de uzura normala la 114 mii km?
M-as duce sa o vad sambata, doar ca stau la vreo 500 km si mi se pare cam aiurea sa merg atat dupa o masina, nu ca nu ar merita, dar din cauza posibilitatii unor efecte ascunse. Am mai facut cu fratele meu doua drumuri pana la Bucuresti sa vad masini lovite, cu sasiul stramb, si nu prea mai am chef. Forduri Focus, nu C5-uri.
@lucianmarius: imi poti da mai multe detalii, poze si un pret pe PM ? Pana maine daca se poate.