Achizitie Citroen C5 III

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

bogwol
pasionat
Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
2: Nissan Micra 1.2 benzina

Mesajde bogwol » Joi 17-Dec-2015 08:08

iulian.arg scrie:Cred ca mai este si o cutie automata la mijloc.
bogwol cred ca vorbeste de cutie manuala si Euro 5.
lucianmarius vorbeste de automata euro 4.

Eu am C5 II euro 4 100 kw automata si am cam aceleasi consumuri declarate precum lucian. 10/7.1/5.6

Corect, eu vorbesc de cutie manuala si euro5

Bigtro
just curious

Achizitie C5

Mesajde Bigtro » Joi 17-Dec-2015 12:05

Salutare,

Ma gandesc sa va expun experienta mea castigata in urma cautarii unui C5 pentru ca poate sa va scuteasca si pe voi sa cheltuiti niste bani si sa pierdeti niste timp. Cred ca de baiatul asta am mai vazut scris aici, dar vreau sa ma asigur ca nimeni care va citi pe acest forum nu va mai avea nici macar intentia sa il sune, nu mai zic sa cumpere ceva de la el.

Este vorba de BEB AUTO OCASSION, a carui oferta se poate gasi la urmatorul link : http://bebautooccasion.autovit.ro/

Samsar cum scrie la carte, toate masinile au intre 140-170 de mii de km, preturi sub nivelul pietei. Am fost, am vazut o masina, am verificat-o la Citoroen, jale, pe bord 170k in realitate masina avea in urma cu 6 luni peste 300k si avusese 2 daune majore la activ. Morala, feriti-va de el!

Acum doream sa intreb membrii care sunt deja posesorii unui Citroen C5 ce parerea au despre urmatoarea masina :http://autovit.ro/anunt/citron-c5-ID7GflAp.html#6ebd9428da
Am fost, am vazut masina, este in regula (cu toate ca este vanduta tot de un samsar in targul Vitan din Bucuresti)
Ma incanta faptul ca am verificat-o in reteaua Citroen, reviziile coincid cu cele de pe cartea ei service.
Un alt aspect care ma incanta este faptul ca dupa seria de sasiu am gasit masina in Franta, la efectuarea "RAR-ului" si implicit poze cu aceasta in urma cu 6 luni si toate defectele semnalalate atunci pe ea sunt si in momentul de fata - ca drept dovada ca masina nu a fost aranjata de vanzare.

Pretul mi se pare unul corect pentru o masina cu acest rulaj si de aceasta vechime, insa am o retinere si de aceea vreau sa va cer parerea.

Multumesc!

Înapoi la “Citroen C5 III”