Multimedia c5

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

solovastru
simpatizant

Multimedia c5

Mesajde solovastru » Lun 17-Aug-2015 21:53

buna, ma adresez celor care au navigatie pe c5 si care au beneficiat la maxim de ceea ce poate oferi aceasta. Intrebarile mele ar fi:
- se poate receptiona in vreo modalitate formatul TV al posturilor terestre de televiziune ?
- care ar fi cele mai utilizate optiuni ale ecranului de navigatie ? pe care le utilizati in mod frecvent pe c5-ul vostru
- as putea sa ma folosesc de o cartela avand net nelimitat sa accesez cumva aceste posturi tv ?

multumesc

bogwol
pasionat
Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
2: Nissan Micra 1.2 benzina

Re: Multimedia c5

Mesajde bogwol » Mar 18-Aug-2015 06:54

solovastru scrie:buna, ma adresez celor care au navigatie pe c5 si care au beneficiat la maxim de ceea ce poate oferi aceasta. Intrebarile mele ar fi:
- se poate receptiona in vreo modalitate formatul TV al posturilor terestre de televiziune ?
- care ar fi cele mai utilizate optiuni ale ecranului de navigatie ? pe care le utilizati in mod frecvent pe c5-ul vostru
- as putea sa ma folosesc de o cartela avand net nelimitat sa accesez cumva aceste posturi tv ?

multumesc

din cate stiu, pt receptie posturi TV se instaleaza un modul separat

ovybd
pasionat
Masina: Citroen C5 Exclusive, 163cp, cutie automata
3: Citroen C2 1.4HDi 90cp

Mesajde ovybd » Mar 18-Aug-2015 09:27

intrebarea e buna, eu nu am vazut inca nimic pe a mea in format video, am incercat mai multe formate si nu le-a recunoscut. Nu am incercat cu DVD ceea ce cred ca merge, dar nu am avut rabdare sa fac un DVD sa incerc inca.
Legat de net nu vad cum te poti folosi de softul din navigatie deoarece eu nu am vazut nicaieri aceasta optiune. Am introdus cartela de proba pentru telefon si functoneaza ok pentru telefon, dar nu am vazut cum pot accesa internetul. Nu mi-a trecut inca prin cap sa bag cea de digi numai pentru internet sa vad ce imi apare, asta avand apelurile telefonice blocate.
Legat de TV direct am citit si eu si ar fi ceva aparat care il conectezi si folosesti ecranul pe post de monitor, exact cum ai cupla orice aparat multimedia.

bogwol
pasionat
Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
2: Nissan Micra 1.2 benzina

Mesajde bogwol » Mar 18-Aug-2015 10:57

cred ca ar fi importand de mentionat ce navigatie ai intrucat pe Myway sigur nu poti baga simul de tel, cum mentiona colegul Ovybd...

ovybd
pasionat

Mesajde ovybd » Mar 18-Aug-2015 11:11

bogwol scrie:cred ca ar fi importand de mentionat ce navigatie ai intrucat pe Myway sigur nu poti baga simul de tel, cum mentiona colegul Ovybd...

ai dreptate, am uitat sa mentionez ca eu am NAVIDRIVE 3D NG4, celelalte modele nu le cunosc deloc. Dar oricum eu consider topicul bun pentru ca nu am gasint nici eu multe informatii despre ceea ce poti face pe acest ecran al navigatiei, altceva decat ce se cunoaste: navigatie GPS si navigatie prin meniul multimedia si radio.

pajendame
simpatizant

Mesajde pajendame » Mar 18-Aug-2015 13:44

ovybd scrie:
bogwol scrie:cred ca ar fi importand de mentionat ce navigatie ai intrucat pe Myway sigur nu poti baga simul de tel, cum mentiona colegul Ovybd...

ai dreptate, am uitat sa mentionez ca eu am NAVIDRIVE 3D NG4, celelalte modele nu le cunosc deloc. Dar oricum eu consider topicul bun pentru ca nu am gasint nici eu multe informatii despre ceea ce poti face pe acest ecran al navigatiei, altceva decat ce se cunoaste: navigatie GPS si navigatie prin meniul multimedia si radio.

pt tuner tv iti trebuie asa ceva : http://dvd--auto.ro/produs/pachet-tuner ... ve-3d-ng4/

solovastru
simpatizant

Mesajde solovastru » Mar 18-Aug-2015 21:01

nu e chiar cea mai ieftina solutie din cate vad ....
Eu ma gandeam la o alta solutie si anume printr-un telefon mobil conectat nonstop la net si sa scot cumva semnalul de pe el (ma refer la aplicatiile digi tv online, seenow tv, etc) cumva pe ecranul auto. Eu am de asemenea 3D NG4.

mersi

ovybd
pasionat

Mesajde ovybd » Mie 19-Aug-2015 06:17

daca te conectezi prin bluetooth nu ai nici o functie prin care sa accesezi internetul, sau eu nu am gasit-o, poate daca reusesti sa il conectezi altfel ca el sa foloseasca ecranul navigatiei doar ca monitor, dar nu stiu cum

danny29
pasionat

Mesajde danny29 » Mie 19-Aug-2015 14:42

din cate stiu eu nu te poti uita la DVD cand masina merge.

Înapoi la “Citroen C5 III”