buna, ma adresez celor care au navigatie pe c5 si care au beneficiat la maxim de ceea ce poate oferi aceasta. Intrebarile mele ar fi:
- se poate receptiona in vreo modalitate formatul TV al posturilor terestre de televiziune ?
- care ar fi cele mai utilizate optiuni ale ecranului de navigatie ? pe care le utilizati in mod frecvent pe c5-ul vostru
- as putea sa ma folosesc de o cartela avand net nelimitat sa accesez cumva aceste posturi tv ?
multumesc
Multimedia c5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- solovastru
- simpatizant
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
Re: Multimedia c5
solovastru scrie:buna, ma adresez celor care au navigatie pe c5 si care au beneficiat la maxim de ceea ce poate oferi aceasta. Intrebarile mele ar fi:
- se poate receptiona in vreo modalitate formatul TV al posturilor terestre de televiziune ?
- care ar fi cele mai utilizate optiuni ale ecranului de navigatie ? pe care le utilizati in mod frecvent pe c5-ul vostru
- as putea sa ma folosesc de o cartela avand net nelimitat sa accesez cumva aceste posturi tv ?
multumesc
din cate stiu, pt receptie posturi TV se instaleaza un modul separat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Exclusive, 163cp, cutie automata
- 3: Citroen C2 1.4HDi 90cp
intrebarea e buna, eu nu am vazut inca nimic pe a mea in format video, am incercat mai multe formate si nu le-a recunoscut. Nu am incercat cu DVD ceea ce cred ca merge, dar nu am avut rabdare sa fac un DVD sa incerc inca.
Legat de net nu vad cum te poti folosi de softul din navigatie deoarece eu nu am vazut nicaieri aceasta optiune. Am introdus cartela de proba pentru telefon si functoneaza ok pentru telefon, dar nu am vazut cum pot accesa internetul. Nu mi-a trecut inca prin cap sa bag cea de digi numai pentru internet sa vad ce imi apare, asta avand apelurile telefonice blocate.
Legat de TV direct am citit si eu si ar fi ceva aparat care il conectezi si folosesti ecranul pe post de monitor, exact cum ai cupla orice aparat multimedia.
Legat de net nu vad cum te poti folosi de softul din navigatie deoarece eu nu am vazut nicaieri aceasta optiune. Am introdus cartela de proba pentru telefon si functoneaza ok pentru telefon, dar nu am vazut cum pot accesa internetul. Nu mi-a trecut inca prin cap sa bag cea de digi numai pentru internet sa vad ce imi apare, asta avand apelurile telefonice blocate.
Legat de TV direct am citit si eu si ar fi ceva aparat care il conectezi si folosesti ecranul pe post de monitor, exact cum ai cupla orice aparat multimedia.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Exclusive, 163cp, cutie automata
- 3: Citroen C2 1.4HDi 90cp
bogwol scrie:cred ca ar fi importand de mentionat ce navigatie ai intrucat pe Myway sigur nu poti baga simul de tel, cum mentiona colegul Ovybd...
ai dreptate, am uitat sa mentionez ca eu am NAVIDRIVE 3D NG4, celelalte modele nu le cunosc deloc. Dar oricum eu consider topicul bun pentru ca nu am gasint nici eu multe informatii despre ceea ce poti face pe acest ecran al navigatiei, altceva decat ce se cunoaste: navigatie GPS si navigatie prin meniul multimedia si radio.
ovybd scrie:bogwol scrie:cred ca ar fi importand de mentionat ce navigatie ai intrucat pe Myway sigur nu poti baga simul de tel, cum mentiona colegul Ovybd...
ai dreptate, am uitat sa mentionez ca eu am NAVIDRIVE 3D NG4, celelalte modele nu le cunosc deloc. Dar oricum eu consider topicul bun pentru ca nu am gasint nici eu multe informatii despre ceea ce poti face pe acest ecran al navigatiei, altceva decat ce se cunoaste: navigatie GPS si navigatie prin meniul multimedia si radio.
pt tuner tv iti trebuie asa ceva : http://dvd--auto.ro/produs/pachet-tuner ... ve-3d-ng4/
- solovastru
- simpatizant