Raspunsul este DA,este normal.
Cand am cautat masina stiu ca gasisem varianta exclusive fara scaune reglabile electric,fara incalzire in scaune,fara masaj,fara asistenta la parcare chiar si fara xenon.Eu in alegerea mea am preferat sa nu am navigatie dar sa le am pe celelalte singurul minus,care as fi dorit sa il aiba este plafonul panoramic.
In acte scrie exclusive+tehnik pachet 4.Dar chiar nu stiu ce include acest pachet.
Ce a contat cel mai mult a fost ca dupa ce vazusem cam 6 masini in diferite locatii ale germaniei cu diferite probleme de la acte de franta la km dati inapoi,m-am hotarat sa mai caut pe fundul sacului cu bani si la insistentele sotiei s-o cumparam din reprezentanta citroen cu 2 ani garantie in limita a 50.000 km.Masina fiind inmatriculata pe germania pt ca asa prevede legea ca orice cetatean strain cu domiciliul in germania este obligat dupa 180 de zile sa-si inmatriculeze autoturismul la ei,a contat sa fie in regula si cu TUV (verificarea).
Un sfat Germania nu mai este ce-a fost si aici se fac ....Din cate am inteles multe C5 sunt aduse din Franta in Germania cosmetizate,dati km inapoi si vandute in Polonia sau Romania

. De aceea in multe anunturi scrie-doar EXPORT.