Eu am citit un pic pe forum si am devenit usor reticent cu privire la aceasta achizitie. Vad multe plangeri legate de service-ul Citroen din Bucuresti si de asemenea multe persoane care se plang de cum sunt tratati acolo. Din experienta posesorilor de C5 ati spune ca faceti vizite la service mai des decat cu alte masini? Cat de multumiti sunteti de masini si de service? Intreb aceste lucruri din cauza ca in astfel de medii online numarul celor care se plang este in general mult mai mare decat numarul celor care sunt multumiti de masina si de service/garantie/etc. Nimeni nu posteaza sa isi laude masina sau service-ul. Motivul pentru care sunt usor reticent nu este nicidecum masina in sine, ci calitatea service-ului. Nu am dispozitia si nici timpul necesar sa imi fac nervi pe la service-uri, si nu vreau ca intretinerea masinii sa fie inca o problema de rezolvat. In ultimii ani masinile pe care le-am cumparat au fost japoneze sau germane, si nu am avut nici un fel de repros la adresa celor de la service-uri, si pe viitor as vrea sa mentin statusul quo

Va multumesc