Salutare,
Am achizitionat recent un c5 2010 1.6hdi 110cp adus din Franta.
Intrebarea este daca a schimbat cineva volanul pe garantie datorita uzurii si daca este valabila garantia in Romania.
Schimb volan uzat garantie
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
multumesc de raspuns.
Nu stiu ce sa zic dar am auzit ca la alte marci-dacia,renault,hyundai,...a fost schimbat volanul uzat datorita materialelor proaste.Bineinteles ca in majoritatea cazurilor au fost schimbate dupa discutii indelugate sau amenintari cu OPC-ul.
Ma gandeam ca exista caz concret ca un posesor de citroen sa schimbe volanul uzat pe garantie.
Nu stiu ce sa zic dar am auzit ca la alte marci-dacia,renault,hyundai,...a fost schimbat volanul uzat datorita materialelor proaste.Bineinteles ca in majoritatea cazurilor au fost schimbate dupa discutii indelugate sau amenintari cu OPC-ul.
Ma gandeam ca exista caz concret ca un posesor de citroen sa schimbe volanul uzat pe garantie.
La fel cum a spus si colegul mbc, sansele de a fi schimbat volanul pe garantie sunt minime. Stiu ca problema uzurii volanului a mai fost discutata pe un alt forum (club c4) deoarece au fost cativa posesori de c4 care au patit la fel.
Oricum merita incercat, ca nu ai nimic de pierdut.
Oricum merita incercat, ca nu ai nimic de pierdut.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
-
- simpatizant
Aici, in Italia, exista multe cazuri concrete in care a fost schimbat volanul in garantie din cauza uzurii premature si e un defect recunoscut de Citroen( daca intelegi putin limba, arunca o privire aici: http://www.citroen-club.it/forum/viewto ... =81&t=2075 ).
Deci inarmeaza-te cu nervi si determinare si.... pe ei!!! ( nu de alta dar altfel n-ai sa reusesti)
Deci inarmeaza-te cu nervi si determinare si.... pe ei!!! ( nu de alta dar altfel n-ai sa reusesti)
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Logica-mi spune ca ar trebui sa-l schimbe, pt ca nu se poate da vina pe faptul ca e o componenta supusa uzurii, pt ca daca ar fi asa, intreaga masina e un cumul de piese supuse uzurii.
Adica, cu ce e diferit de scaune, de pilda?
Si la mine e destul de uzat si chiar ma gandeam ca ar trebui sa caut pe cineva care stie sa revopseasca sau sa schimbe pielea aia.
Adica, cu ce e diferit de scaune, de pilda?
Si la mine e destul de uzat si chiar ma gandeam ca ar trebui sa caut pe cineva care stie sa revopseasca sau sa schimbe pielea aia.
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
vezi si raspunsul meu de la garantie extinsa; eu sunt unul din cei carora li s-a schimbat volanul pt ca pielea incepuse sa se jupoaie pe alocuri; facut poze la ATS (pe vremea cand inca se mai ocupau de Citroen), trimis la reprezentanta, primit acceptul, schimbat
Nu stiu daca aceleasi reguli se aplica si la uzura volanului (uzura inseamna jupuire sau urme de frecare?)
Nu stiu daca aceleasi reguli se aplica si la uzura volanului (uzura inseamna jupuire sau urme de frecare?)