Salut
Ma numesc Marius sunt din Alba Iulia. Sunt un mare fan al marcii in 2007 am achizitionat un C4 1.6 HDI (ca majoritatea din Romania). Cu aceasta masina nu am avut probleme, intr-adevar nu am rulat decat aprox 50000 km cu ea, dar sa revenim la subiect. In Ianuarie 2009 am achizitionat un C5 2.0 HDI berlina cu suspensie Hydractiva dupa nu mult timp am inceput sa am probleme cu masinuta adica la relantii se scutura motorul din toti suportii de parca se rupea dupa ce o turam putin problema disparea, am facut un drum la service (Cluj Napoca). Baieti de acolo mi-au facut un update de soft si problema a disparut dar a aparut o bataie la injectoare - tineti cont ca masina avea in jur de 3-4000 km, am facut din nou un drum la dealer sa-mi inlocuiasca injecoarele cand sa il monteze pe ultimul surpriza injectorul nou era DEFECT. Am inteles s chestia asta si l-au pus pe cel vechi. Acu masina are alte manifestari acum pe partea de suspensie adica, cand vreau sa ridic garda la sol la maxim nu urca decat in penultima treapta si pompa hidraulica incepe sa scoata un zgomot ciudat, iat la apasarea pedalei de frana in timpul mersului se aud batai sub masina. Eu cand am cumparat-o am fost super incantat de masinuta si sunt inca dar sunt putin dezamagit de ea...... ca sa nu va mai zic de sotie ea e super dezamagita (ea isi dorea Lancer)
O sa mai fac o vizita la service sa vad ce pot face cu suspensia
Anuntati si voi daca ati avut astfel de probleme
Probleme C5 III Confort 2.0 HDI 140 Cp
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- just curious
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
Salut,
Din ce am inteles de la tine, priobleme au aparut dupa update soft. E posibil sa fie doar o problema de computer.
Chiar acum 2 zile discutam cu cineva cu un Audi A6 care si-a facut update de soft si ii arata in computerul de bord car are un injector ars. A revenit la setarile initiale si a disparut si problema.
Poate e acelasi lucru si la tine.
Bafta
Din ce am inteles de la tine, priobleme au aparut dupa update soft. E posibil sa fie doar o problema de computer.
Chiar acum 2 zile discutam cu cineva cu un Audi A6 care si-a facut update de soft si ii arata in computerul de bord car are un injector ars. A revenit la setarile initiale si a disparut si problema.
Poate e acelasi lucru si la tine.
Bafta