probleme cu cx25 TRD din 1986 (pe volan scrie pallas, dar dupa cum am citit pe forum pallas sunt doar pana in 85)....
imi curge fff mult ulei.. adica mult... lasa dara...
baia de ulei nu e sparta, si curge mult prea mult ca sa fie de la garnitura...
ma gandesc ca ar putea fi de la un simering sau ceva...
ma poate ajuta cineva ? se poate face ceva fara sa scot motorul ?
e destul de greu sa gasesc un mecanic care sa vrea sa o repare...s-au trezit toti peste noapte mecanici de bmw si mercedes...
Un cx25 cu probleme ce asteapta a fi rezolvate
Moderator: Echipa Tehnica
Un cx25 cu probleme ce asteapta a fi rezolvate
Ultima oară modificat Vin 01-Dec-2006 15:30 de către motor, modificat de 2 ori în total.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
din putinele informatii pe care le-ai dat (dreapta spate) as putea suspecta un simering si acela fiind de la arbore mai probabil in partea cu distributia; in orice caz trebuie sa scoti motorul ca sa remediezi defectul si daca tot o faci iti recomand sa cumperi tot setul de garnituri care costa undeva intre 100-125 euro. bafta!
- dj01fad
- demolition man
nu stiam ca se pot schimba simeringurile fara sa scoti motorul si nici nu am incercat, dar oricum cred ca e mai simplu sa se faca operatia cu el jos; eu l-am scos ca am preferat sa nu ma chinui si oricum am schimbat tot setul de simeringuri si garnituri, si asta ii recomand si lui ca sa nu mai aiba probleme de genu asta.
- dj01fad
- demolition man
nu pricep cum ai reusit sa mergi cu ea de a ajuns sa nu mai aiba deloc cauciuc acolo... nu ai simtit ca vibreaza??
incearca si uita-te pe www.cx-basis.de, sau daca vrei cauta-l pe Dl. Dulacioiu care e reprezentant in Romania; ar trebui sa ii gasesti numarul de telefon la linkuri si adrese utile. oricum consta in jur de 70-80 euro iar modificare nu te sfatuiesc sa incerci sa faci ca dai in altele.
incearca si uita-te pe www.cx-basis.de, sau daca vrei cauta-l pe Dl. Dulacioiu care e reprezentant in Romania; ar trebui sa ii gasesti numarul de telefon la linkuri si adrese utile. oricum consta in jur de 70-80 euro iar modificare nu te sfatuiesc sa incerci sa faci ca dai in altele.
s-a spart baia propriu-zisa...
nu stiu ce sa zic, e cam mare pretul... chiar nu stiu.. nu poate fi improvizat in vruen fel, dat la turci piesa de metal si turnat cauciucul ?
masina nu am condus-o eu, a condus-o frati-miu, care am impresia ca a mers pe ideea sa o strice pe asta ca sa ii ia parintii alta :| si acum eu trag dupa el... fmm...
nu stiu ce sa zic, e cam mare pretul... chiar nu stiu.. nu poate fi improvizat in vruen fel, dat la turci piesa de metal si turnat cauciucul ?
masina nu am condus-o eu, a condus-o frati-miu, care am impresia ca a mers pe ideea sa o strice pe asta ca sa ii ia parintii alta :| si acum eu trag dupa el... fmm...
- dj01fad
- demolition man
eu am turnat de vreo 3 ori si o singura data l-a nimerit aproape bine. este vorba ca nu ii gaseste compozitia buna a cauciucului si vibreaza. dupa asta m-am enervat asa de tare ca aruncasem 1 mil pe geam si am cumparat unul nou, si am scapat de probleme.
daca chiar vrei sa torni sa ii zici aluia de il face sa il faca din cauciuc moale si foarte elastic. de reusit o sa reusasca pina la urma dar e greu de crezut ca din prima.
in legatura cu baia.... cred ca e cam nasol dar se repara. BAFTA!
daca chiar vrei sa torni sa ii zici aluia de il face sa il faca din cauciuc moale si foarte elastic. de reusit o sa reusasca pina la urma dar e greu de crezut ca din prima.
in legatura cu baia.... cred ca e cam nasol dar se repara. BAFTA!