Voi nu stiti de gluma?
Sau aveti hidraulic in vene la propriu?
Am scris mai sus ca multa lume merge cu alt ulei hidraulic decat cel recomandat de Citroen. E o constatare, nu o recomandare (eu, unul, nu fac recomadari, ca nu ma pricep). Eu insumi am pus LHM de la OMV si e foarte bun. Sau credeti ca doar Total stie sa faca ulei LHM? Hai sa fim seriosi.
Eu (mai si) glumesc, dar voi pareti a fi victimele reclamei de casa citroen si dezvoltati un atasament fata de etichetele din jurul acestei masini care mi se pare exagerat. E treaba voatra ca voi punei LHM+ pentru ca asa se vrea la Paris, sa se consume uleiurile lor, eu, unul, cred ca sunt si alternative (nu neaparat 100% compatibile). De exemplu, uleiul hidraulic de avion (despre care au scris si khan si Ford V6 cu intelegere, fara patima) poate fi o alternativa. Intreb si eu ca prostul: daca e bun de avioane, n-o fi bun (partial) si de BX-uri?
In ce priveste "aberatiile" mele, de care vorbea cel anterior mie, mi se pare cam mult. Te rog sa fii cuviincios, eu n-am scris de nimeni ca abereaza. E clar? Altfel, ne suparam...